Det handlar om vatten.

Fan jag måste ta tag i det här alltså! Såhär kan man inte hålla på... Tre veckor mellan bloggandet, det är skamligt.

NU har jag hunnit med en del sen senast iaf, jag var i Grekland (askul) börjat skolan... Och det är väl det. Inte SÅ mycket kanske, men det innehåller mycket.
Grekland var som sagt askul, en massa fina bilder har jag också. Det hände väl inte så mycket kanske, men det var semester och det var riktigt härligt.

Och skolan har ju börjat då.
Inte så hemskt som det låter, men det är väl bara för att jag började ettan :P Det brukar vara lite mer speciellt. Men det är okej än så länge, det verkar vara en bra skola. Internationella Gymnasiet heter det. I Uppsala. Jag gillar att den är värsta liten, men det grundas väl på min sociala inkompetens =) fast jag har ändå lyckats hitta bra människor att hänga med, tillochmed folk från andra klassen.
Vi skulle ta foto idag redan :O jag fick stå på tå på klassfotot, längst bak på en rullande låda, med min balans. Jag kan fan inte ens stå på två ben utan att vingla. Det var ett under att jag inte ramlade.
Jag supersmajlade på alla kort tror jag, men jag garvar ju ändå åt allt så det lär ju inte se för orealistiskt ut hoppas jag.
Jag kommer fan trivas där alltså... Om de slutar leka paparazzi allihop! Först rektorn och en massa lärare som tar en hög med kort, sen en till som kommer med värsta proffskameran och halvt förföljer en, jag överdriver inte när jag säger att jag har varit med på åtminstone 10 kort bara idag. Det kommer sluta med att alla går omkring med enorma solglasögon och säger "inga kommentarer" åt allt.

Vi hade idrott i onsdags. Det var ett pass spinning och ett pass step-up. Jag svettades. Fyfan vad jag svettades, nästa gång tar jag med en handduk! Eller opererar bort lite svettkörtlar på strategiska ställen. Eller kanske rent av bara har en svart tröja på mig så att det inte såns så in i hlvt.
Men det var ändå den roligaste idrottslektion som jag nånsin haft, så effektivt, det slår ju lätt att stå still i en halvtimme när hela klassen leker spökboll och man åker ut. Nu har vi ju idrott på gym liksom.
Men nu har jag ju helt kommit bort från saken! Jo, alltså, jag svettades som sagt, sen är vi klara och man längtar till duschen. Vi går in i duschrummet, tror att vi är handikappade som inte kan få igång en enda, en går och frågar. Vattnet funkar inte. Vattnet funkar inte. På ett gym. Vi står där svettiga som ostar och stinker som såna också, och vattnet funkar inte. Det var ett bygge i närheten som hade sabbat en vattenledning.
Så vi fick inte duscha den gången, en engångshändelse som tur är, men det var ändå ganska bisarrt.

Jag har räknat ut att jag kan gå på sex st olika gymgrejer, vare sig det är aerobics eller spinning eller nåt, det är en massa gratiskort. Det är ju lite kul. Det kanske man ska utnyttja de veckorna man inte har idrott vilket är varannan vecka, sorgligt nog.
Min förra gympalärare skulle få en stroke om han hörde mig säga det, av chock alltså, för jag var verkligen den sista det skulle komma ifrån. Det där med sorgligt nog.
Anyway, nu babblar jag. Jag vet aldrig när jag ska sluta, jag har så mycket att säga, hahahah..

Nu ska jag hosta, hejdå!!! *vinkar hysteriskt*

lovely :D:D

Nu bloggar jag igen... hehehe, gissa varifrån? MIN NYA EGNA DATOR!!! Som jag fick i födelsedagspresent! Den är JÄTTEFIN!!!'
 Och på söndag åker jag till Grekland, fan vilken najs helg alltså B-)

Jag längtar fett till på söndag.. Jag älskar att sitta på flygplatsen innan man åker, wiie!

Jag är något ofokuserad just nu, men jag återkommer väl :D:D