Kul semester

Jag ger mig fan på att det är fullmåne eller nåt, varenda jävel här beter sig som jag vet inte vad. Det är oroväckande på gränsen till patetiskt.

Så var det minsann inte på den gamla goda tiden!

Fjortisar är så gammalt att det nästan är töntigt att prata om dem, men de fortsätter irritera, även fast alla hatar dem!

Problemet med dem är att de är så förutsägbara. Säg att du åker buss, så stannar den för att släppa på folk, så ser du genom fönstret en enorm jacka med en ful luva som ser ut som den har en hel isbjörn runt omkring den, den fula luvan alltså, med pälsen.
Så är det oftast två stycken. De går på, och när de gör det bara VET man att de kommer sätta sig nära dig och se helt uppblåsta ut och sätter händerna för munne och spärrar upp ögonen och börjar asgarva för att STEEEEFAN eller vem fan som helst satt ju på bussen! ha haa ha. Och då var det ju himla roligt att den ena råkade hosta lite när de gick förbi!
Och så sitter de och "skvallrar" om vad STEEEEFAN har gjort och så ska de göra den där uppblåstgrejen och spärra upp ögonen och se ut som kolikfall och börja asgarva på det där irriterande sättet som gör en tillfälligt döv rakt igenom iPoden. Och om du oturligt nog inte råkar bli döv kommer du få råka ut för att höra de bli alldeles upphetsade för att STEEEEFAN kanske hörde :O:O OMG!! AAHAHAHAHAH

Och så ska de självklart sitta helt åt helvete, ungefär som de skulle utöva avancerad yoga på bussen, ena benet där och ryggen dit och armen där och du vet hela grejen, för det är ju en sååå skön ställning att sitta, bara för att man själv är gammal och får ont i knäna av att sitta med benen i kors i tio minuter..
Sen går antingen STEEEFAN eller fjortisarna av och då ska det vara en himla stor grej för de måste ju se om det verkligen var STEEEFAN eller inte, och så ska de luta sig överdrivet mot fönstret för att se och sen uppblåstkolikanfall för att han kanske SÅG!! OMG!
Eller om de går av ska de stå upp jäättelänge innan bussen stannar och få uppblåstkolikanfall för att de nästan ramlar hela tiden och de har ju så DÅLIG BALANS!!

Sen slipper man dem. Och bussresan är iaf förstörd.

Jag vet, jag är en tant.
Och jag vet att jag också har  en jacka med enorm hårkrage, inte luva dock.
OCH jag kanske skrattar lite högt ibland, men.. jag skrattar åt bra saker.

Vad har hänt med min blogg?

AAH! Fan ta mig! Så fort jag har en sårskorpa så ska jag pilla sönder den.. Det är nåt med mig, som när jag sitter på bussen på vägen hem och tänker "antingen så väntar du med att sitta vid datorn, eller så skriver du klart nån skolgrej" och så kommer jag hem, och allt det där har liksom bara blåst bort. Eller att det alternativt försöker vråla och stampa med fötterna och och skrika "neeej!" allt det kan för att få mig att motstå, men nej. Likfullt i fan sätter jag mig vid datorn ändå, med dreglande käft och tom blick. Jag skyller på msn och photoshop.
Nu vart det himla off-topic men vad jag menade var att jag inte har disciplin.
Jag behöver som sagt en hobby. Det har jag ju inte alls tjatat om de senaste femhunda inläggen.

Jag tror att jag måste ta en paus från bloggen eller nåt :( Jag är så oinspirerad och inget jag skriver blir bra. Jag kommer inte ta en paus från den, men den har liksom förlorat sin.. glans?
Sorg. I mitt hjärta. Vad göra.

Jag måste hitta nåt att klaga på tror jag, jag har varit alldeles för lugn och harmonisk på senaste tiden, fan ta det. Man ska inte må bra i själen! Då är man tråkig. Jag tycker alla ska gå runt och utsätta sig för irriterande grejer, då blir man ganska kul att lyssna på. Som mig när jag skulle skriva mitt CV härom dagen, jag skulle fixa en ruta att ha text i. Låter inte så svårt, men visst var det det! Jag använde works för att spara på Word, det ska aktiveras och skit.
Works har iaf inte rutor som syns, då försökte jag med word då, och det såg helt jättestört ut! allt var enormt, och det ville jag inte ha. Jga försökte fixa bilder som rutor, ALLT. Men inget funkade, så jag satt såklart och svor, mordhotade och var arg på datorn och det funkade ändå inte. Sen fick jag hysteriska sammanbrott och började skratta sådär som när man förlorar kontrollen, sen funkade det.
Yippee.

Och det är fortfarande tråkigt.

Grå och glad, kexchoklad

Idag har jag varit på Gränby centrum, morsan ville dit för att det var en massa jätterea, och hon lyckas alltid hitta en massa grejer då.. Jag hängde på mest för att kunna säga att jag har gjort nåt idag, men det var trevligt för jag fick en tröja och ett par vantar och tre filmer.
Gissa vilken färg tröjan och vantarna är? Jo, grått såklart! Det är så typiskt mig att köpa gråa, svarta och enfärgade i allmänhet. Jag dras till dem som en magnetisk kraft, som andra dras till lite speciella originella saker. Det räcker med att se grått så dreglar jag liksom, wahay för ansträngning till boring.

Vantarna var jättesköna..


Om en vecka är det kvällen innan Åre! :D:D:D:DD FATTA VAD KUL!!!

Och så går man upp astidigt och åker iväg, och så träffar man resten och så åker man en bit till och stannar och käkar hotellfrukost.. Och sp är man framme efter ett antal timmar och så är resten av veckan bara så jävla skön (H)

AAH! Jag är så glad idag! Jag älskar alla och allt :D


Bara sådär i allmänhet

jag är dålig på att blogga ju.. Jag har inget speciellt att prata om egentligen. Inte att jag har tråkigt, men jag är dålig på att återberätta saker jag har gjort.
Jag måste plugga egentligen, och skriva ett CV..
Om en vecka är det två dar kvar till Åre! Fan vad kul det ska bli!

Nu ligger jag i min säng som ett osocialt freak.. Fast amanda har varit här, då var jag social. Men hur många tillbringar en lördag i sitt rum? :/  som inte är sjuka då..
på tal om sjuk, gustaf nu måste du bli frisk snart! jag tjatar om det hela tiden, men det är tråkigt när du är sjuk ju! The power of Oprah and IK will make you frisk!

Jag vill photoshoppa bilder.. men jag har programmet på andra datorn, och jag kan inte lägga in bilder heller. Där försvann den idéen. Heheh... Jag är så kreativ.
Mne jag vet vad felet är! Jag får ju inte slösa pengar förrän i Åre så jag får ingen inspiration till att göra nåt

Haha min syrras kompis är så söt (de är typ 7) hon brukar komma in här och prata med mig ibland, oftast när hon och min syrra bråkar, då får jag vara fredsmäklare..

Jag ska nog... duscha snart..

20 questions

Det är Sanne som hittar de här frågorna, jag snor de från henne hämningslöst...

1. Hur ser din musmatta ut?
Det spelar ingen roll var jag är, musmattjäveln ser alltid likadan ut, vit med prickar...
2. Värsta känslan?
Den där när man har en k'änsla av att man precis gjort ett stort misstag. Och allmän melankoli
3. Bästa känslan?
När man når sina mål.. det finns liksom inte så mycket originellt man kan säga om en sån fråga.
4. Din första tanke när du vaknar?
"men sluta snarka för i hlvt..!"
5. Berg- och Dalbana - skoj eller otäck?
Riktigt kul.
6. Bläck eller blyerts?
Ja herregud om ändå världens problem vore såna saker.. Blyerts, jag skriver alltid fel.
7. Hur många signaler innan du svarar?
För det är ju verkligen så att jag sitter och räknar dem. Så fort jag hinner såklart..
8. Choklad eller vaniljglass?
Choklad.. Fast jag är inte nåt big fan av glass om det inte är superspeciell glass.
9. Har du någonsin varit kär?
Allt är relativt. ja.
10. Äter du stammen på broccolin?
Varför just allid den här frågan? Nej, jag äter knappt grönsaker.
11. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Eftersom väggarna i mitt rum är schizofrena i mitt rum, en vägg av utskriftspapper typ, och en annan av stenhård betong så ser det ganska fullproppat ut på ena sidan och tomt på den andra.. Bokhylla, bilder..
12. Vad har du under sängen?
Golv. SÄngen är en såndär.. kompakt sak..
13. Favoritfilm(er)?
Kan vi alla bara komma över det därmed favoritfilmer? Man har inte favoritfilmer..
14. Hur lyder ditt motto här i livet?
Eat drink and be merry, for tomorrow we may die
15. Är glaset till hälften fullt eller till hälften tomt?
Jag har mitt oerhört braiga svar på den frågan; Det beror på om man nyss har hällt i nåt eller om man precis druckit ur det.
16. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?
Jultomten
17. Om du skulle färga ditt hår permanent. Vilken färg?
Eeh.. Jag har permanentat håret? Blont, det är det enda som funkar, annars blir det algfärgat..
18. Vilken musik strömmar ur dina högtalare just nu?
Jag hatar den formuleringen! "strömmar ur dina högtalare.." Nej, det är inte originellt och jag lyssnar bara på en dammsugare just nu.
19. Om du vore ett trädgårdsredskap vilket skulle du vara då?
Jaghar en känsla av att jag har svarat på de här frågorna förut.. Det mest brutala? En häcksax? Gräsklippare?
20. Har du rätt fingersättning när du använder ett tangentbord?
Mitt sätt är alltid rätt. Hehe, nu var jag klyftig minsann..

Sanne min vän

Nu ska jag berätta en sak, en sak om Sanne min vän. Hon vill att jag ska blogga om henne XD så here goes:

Sanne har jag känt sen 4an och vi har hängt ihop sen 4an 5an då, hon är grymt jävla bra och riktigt rolig, henne skrattar man med, inte åt ;)
Jag kommer ihåg vårt gemensamma intresse Arkiv X och hur jag frälste henne (åhjo, erkänn) och när vi typ tömde 10kronorsgodisaffären och frossade som fan och kollade på det, det var underbart!
Och när vi pratade i telefon och rågarvade aslänge! Eller när vi stod utanför lärarrummet i mellanstadiet och åt somas bullar fast man inte fick äta! Och tryckte dem när gympaläraren kom! Och när han frågade varför jag hatade honom.. fast det här ska ju inte handla om honom.. men Sanne var med på det XD
Awh vilka minnen, det finns en massa till men de ryms inte på min blogg allihopa..
Alla skämt som dragits..

Imorgon ska hon blogga om mig ;) right? pearl.blogg.se

Sanne är en sann vän :D