Det var en gång en stor tjock panelhöna

Vad är meningen med livet om man kan läsa matte F?
Jag kollade på ett gammalt nationellt prov på matte D och bara G-delen och första uppgiften var såhääääääääär långt över min förmåga. Det får det jag håller på med att verka patetiskt. Som att lära sig alfabetet typ...
Det gör mig deprimerad. Och så att man måste läsa matte C för att komma in på universitetet. Det kommer att gå åt helvete för mig, det kan jag säga redan nu.
Varför tänker jag egentligen på matte nu? Jag läser matte A och det är ju.. trevligt, och jag går i 1an.

Imorgon ska jag träffa Cornelia!! Vi ska gå på bio, Saw 3! XDXD Jag har nog tjatat om det hela veckan. Wiiie!

OK, jag tycker att Kishti är läskig, hon påminner om någon som jag känner nåt så extremt, men det är inte därför hon är läskig... Jag tror iofs att människan jag känner är rätt läskig.. fanatisk typ. äsch. Diplomatiskt sagt har hon en stark personlighet. Jag gillar hennes skratt. Åh jag börjar bli diplomatisk igen, jag måste dricka kaffe.

Jag har inte spelat sims än :O jag kommer nog göra det snart, bara för att jag inte har nåt att plugga på :D
Har jag det så är det förträngt.

Nu har jag fått pengar! Det betyder att jag kan leva igen! Jag kan vara social! Det är underbart! Jag behöver inte åka hem direkt från skolan! Jag ska sluta med utropstecken nu!

Vad konstig texten blev :S Plötsligt blev den jättestor och nu ser den fuckad ut. Som om den har återhämtat sig från en hemsk sjukdom typ.

Nu ska jag nog… Sluta.

Det är bara jag som kan

Jag vill spela sims nu, nuuuuuuuu. De har ju nästan nått toppen av sina karriärer! Jag ska spela snart... Efter jag skrivit klart. Spela lite bara.

Jag stör mig på att när man bloggar så ska man bara skriva en bokstav istället för ett helt namn om man pratar om folk, det är bloggerifasoner, ok "identitetsskydd" men kom igen, det är ju inte som att skriva ut ett helt personnr plus fyra sista siffrorna direkt. Det är bara för att nån trendig person som började med det påverkade andra som är en i mängden och nu är det så himla viktigt.
OK, om man är lyxhora i frankrike och kanske inte vill lämna ut offentliga människors identiteter så att de får skämmas, men om man har käkat middag med Bengt på ICA så säger väl inte det lika mycket som att namnpåviktigfransman gillar att få en lapdance. Det är faktiskt lite skillnad.

SKRÄCKFILM!!! Godnatt!

Humornivå = 0?

m&m's in teh shit y'all.

koooooo
jag vill ha en koooooo
jag vill ha en ko som jag kan mjölka innan gryningen
hämta tidningen...

Randig kopp klockan ett! IN MOT VÄGGEN

Jag har bitit sönder mina läppar, läppsen liksom.

Jag är så trött på våldsfilmer, det är samma visa hela tiden... Det räcker inte med en bitchslap, utan man ska sparka skiten ur alla som är inom fem kilometers radie så att de får skallfrakturer och hamnar i koma resten av livet. Sen ska de vara så jävla coola och låta "uuuuh, uuuuh" och skita totalt i om nån ligger och förblöder på marken. Nej tackavetja Saw, där är de originella iaf. Sen kanske man inte orkar spendera en massa tid på att hitta lokaler och en massa grejs till bara för att man fick en örfil en gång i tiden. Egentligen är det bästa sättet att meja ner folk med gaffeltruckar, det är alltid lika roligt. Sen ska man fly från polisen med gaffeltrucken som man har trimmat till 360 km/h. Så ser folk en svischa förbi och allt de tänker är "hmm.. det måste gaffelmannen i farten igen" och lugnt knalla vidare med sina liv.

HAHHA ok, humornivån på 0, jag vet, men jag har iaf skitkul, hahahahah.


Morgonstund har emogiraffer i mun

Ja nu är klockan en sisådär halv sju på morgonen och jag sitter med en locktång i håret och skriver med en hand. Det är snart en vecka sen jag bloggade sist, jag skyller på sims 2. Jag har till och med lite smått övergett msn för sims skull.
för sims skull...
det kunde bli ett nytt uttryck, ist för för guds skull.

jag vill ha oboy, kanske inte världens nyttigaste frukost men.. jag kan äta en kiwi också.

Nu var det så att jag faktiskt hade ett ämne av substans att blogga om, men jag har glömt det. Ämnet av substans kanske inte var så allvarligt, snarare att det handlade om whitetrashemogiraffer. När jag tänker på giraffer tänker jag att det heter älg. 

Jag är ganska lättroad, jag skrattade åt mina fötter igår när jag duschade kom jag nyss på.

ooh lala 

Personlighet

Jag gjorde ett personlighetstest förut, undrar om det stämmer...
testres

Sen gjorde jag samma fast lite senare...

testres2


Jag får fundera på vilken som stämmer mest, men jag tror att jag är tråkigare än vad de där säger, det kanske inte stämmer alls?

Jag måste tyvärr avbryta samtalet...

Jag funderar på att gå och lägga mig, eller dricka kaffe för jag är trött. Det får nog bli kaffe eftersom att jag måste räkna matte och göra tyskan... Äsch, might as well, klockan är ju bara kvart i sju.

HAHAH, ok telefonförsäljare börjar bli lite... mentalt överbelastade eller nåt, det ringde just en:

Telefonförsäljare:
Hejsan, jag ringer från (vaddetnuvar) och vi håller på med marknadsnånting och opinionsundersökningar och jag måste tyvärr avbryta samtalet här.
Jag:
Jaha... Ok...

Det var ju lite smått underhållande. Jag tror att de ringde igen.

Usch jag måste verkligen plugga... Imorgon är det matteprov.

Jag ska inte sitta vid datorn så mycket egentligen men jag har inget annat att göra när jag väl är hemma, jag borde stanna i stan längre.

Det var nior i skolan idag som skulle kolla på något, och vi skulle visa runt dem, jag tror att vi gjorde ett ganska lamt intryck "Ja, här är ett klassrum... Här kan man vara... Men nu ska vi gå till franskarummet!"
Men vi visste inte att de skulle komma så..
Och sen hade vi idrott vilket ledde till att jag såg ut som skabb itself efteråt, ajg hade till och med röda ögon... Jag skulle bara hem iofs så orka bry sig. Fast jag såg riktigt weird ut ändå :P

GUD VAD JAG ÄR FRÄLST I CHRISTINA AGUILERA!!! Det finns fan inte en enda dålig låt på hennes nya album, och jag bara älskar stämningen över det hela, hon har verkligen hittat sin grej känns det som, jag blir så glad av hennes musik. Jag hade candyman på hjärnan hela dagen.
He's a one stop shop, makes my cherry pop
He's a sweet-talkin', sugar coated candy man oh
A sweet-talkin', sugar coated candyman

Just den sista raden har spelats upp ett antal ggr i hjärnan. Det känns som om jag bara snor folks musikstilar hela tiden :/ men äsch, music is for everybody.

Jag är en väldigt bra människa sett från ett psykologiskt aspekt, jag använder mig mycket "jag känner, det känns som, jag tycker... etc" Jag kommer i kontakt med mina känslor, identifierar mig med mina åsikter. Haha, jag är så redo för psykologin när vi nu ska ha det ;)

He's a one stop, gotcha hot, making all the panties drop

Jag måste göra nåt åt mitt hår! Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill klippa det kortare, uppklippt, permanenta, och blondera det ännu mer. Gud vad underbart det skulle vara...
Just nu beskriver orden massive catastrophe mitt hår bäst.

Nu ska jag leva i min drömvärld där det finns palmer... Tänk att ligga på en strand, en relativt liten som inte är packad med folk, en privat strand kanske, och känna värmen från solen som steker en tills man ser ut som en köttbulle med brännskador. Allt för värme.

Haha, jag kom på att jag hade udda nöjen när jag var liten, jag gillade att kolla på såna där krock-test med bilar där det sitter dockor i som kör in i en vägg typ. Det låter ju bara alldeles underbart sadistiskt, snäppet från att bränna upp myror med förstoringsglas. Fast det gjorde jag inte, det är reserverat för psyksjuka baseballbarn med rika föräldrar (vaddå fördomar?).

Nu ska jag tills vidare befinna mig i min palmvärld, nån som ska med?


Ny dag, nytt inlägg. Eller inte.

Jag vet inte om jag har tjatat klart om det här snart... Men jag har verkligen inget att göra på internet! MSN såklart men man måste ju ha nåt i bakgrunden... Jag har inte ens en internethobby liksom! Förutom att blogga då. Vilket jag har gjort ganska mycket nu på senaste tiden.
Det känns lite som att alla har kommit in i en sån där tråkigtpåinternetutomMSNperiod, som typ den stora depressionen i USA förut eller vad det var.

Jag känner för att göra nåt radikalt med mitt hår, typ rufsa till det eller nåt. Ok det där lär ungefär som "vakuum utan luft" fast med en annan princip. det borde bli ett ordspråk eller nåt, vakuum utan luft, eller hur? ;)

Can't stop gotta date with hate

Bara för att det är en jättebra låt av Lost Prophets


Her eyes are open like a book
Her fingers stroke her hair to look
A moment feels so out of place
This will left standing in disgrace
Paint your fingernails at night
Style you hair in the bathroom light
Hatred never looked this good
Whoever thought it could


I don't wanna wait or leave it up to fate
'cause I just wanna watch you all night
Screaming
End It, You're Gone and 
Don't you wake me up, I don't want this dream to...
End It, You're Gone and 
Don't you wake me up, I don't want this dream to...
End


One kiss those lips could never lie
But I know something isn't right
Don't be fooled my friends aside
'cause I see nothing in those eyes
All said and done
This won't be fun
Make no mistake
Those smiles are fake


Don't wanna wait or leave it up to fate
'cause I just wanna watch you all night
Screaming
End It, You're Gone and 
Don't you wake me up, I don't want this dream to...
End It, You're Gone and 
Don't you wake me up, I don't want this dream to...
End


But believe me, I know it will always be moving
I know we could find a key


End It, You're Gone and 
Don't you wake me up, I don't want this dream to...
End It, You're Gone and 
Don't you wake me up, I don't want this dream to...


All the times that we suffered this before
Never once did you ever close that door
All the make up cannot hide the fact
That you're gone and you're never coming back.


Från gulligt till Podolski

Åh herregud, jag får ju post-traumatisk stress. Jag hade förnekat det fram till nu, levat i en förnekelse.
But I was in for a rude awakening.
Hey Baberiba ska skoja om kungafamiljen som vanlig, och haha kul. Men vad skojar de om? Tror ni inte att de visar sveriges typ sämsta ögonblick i Sverige-Tyskland matchen i VM 2006? Inte nog med de fula målen som görs och straffmissen som leder till att man hyperventilerar hysteriskt när alla hemska känslor under den matchen återupplevs i en enda sekund, de var tvungna att visa HÅNFLINET!
Jag hade förnekat det, nu kommer jag drömma om det. Det där hånflinet och de där målen, och allt bara kommer tillbaka till mig! Alla detaljer.
Grejen är inte den att jag inte kommit över det än, grejen är att de bara tvingar mig att återuppleva det brutalt istället för att låta mig ignorera det och låtsas som om allt bara var en mardröm. Nej, det kom som en chock, jag var inte förberedd.

Ok, men istället för att leva kvar för ett halvår sen kan vi ju prata om roliga saker. Inte för att jag har nåt roligt på lager, men ändå. Jag har kommit på en bra grej, alla som bloggar har med sig en liten grej som de kan blogga i direkt när de kommer på nåt istället för att vänta och göra det ointressant, för för mig spelar det ingen roll hur kul det är att skriva om, om jag inte får göra det direkt vill jag inte göra det alls, det är därför jag har svårt att skriva om saker jag har gjort förut, som att återberätta ett lov eller vad jag har gjort i helgen eller nåt sånt skit. Jag lever i presens, här och nu liksom. Oh yes.

Nu är det helt stopp i hjärnan. Det är Hey Baberibas fel, de utsätter ju folk för allmän ohälsa! Usch. De liksom.. förstör allt. Man blir  ju deprimerad.

Förut var jag på gullighumör, om jag var på mysighumör igår är, eller var, jag på gullighumör. Jag satt och tänkte på hur gulligt allt jag såg var. Nu måste jag förtränga dagens lilla återupplevelseincident och bli på gullighumör igen.

My soul has been possessed by Ernst

Jag har kommit in i nån slags mysstämning. Jag vet inte varför riktigt... Allt är så mysigt bara. Jag tror att min själ har blivit övertagen av Ernst Kirchsteiger (hur han nu stavar sitt namn). Men det är väl mysigt? Att bara krypa upp i soffan alldeles barfota och känna materialet mot sin hud..-Nu börjar det låta lite tantsnusk-aktigt så jag ska sluta.
Jag har lite julstämning också, jag vill se kalle anka och ha julgran typ. Fast inte egentligen, jag bara låtsas. Innan dess ska jag ju faktiskt hinna med att råna banker med gummiankor och fly till Toronto och streaka på en hockeymatch och sen till Bahamas och sitta i en gungstol och kolla på Kalle Anka och vara psyk ;)

Jag vill ha helg och sova (H) Eller jag vet inte.. Det känns som om jag slösar bort hela helgen om jag inte gör nåt, och då kan jag inte sova bort hela dagen. Usch, jag kan inte bara vara hemma hursomhelst längre... Vad jobbigt, förut var jag alltid överlycklig över att få vara hemma själv och inte göra nåt, men nu är det tråkigt. Det är för att jag inte har en hobby längre. :(
Jag måste skaffa en hobby.

Börje (da stepdad y'all) kommer hem och säger "jag vill kolla på tv klockan nio!" Vi brukar alltid ha typ slagsmål om tv'n för jag kan inte kolla på min tv för den har inga kanaler och Ella är cartoon networkbesatt. Så han ska ha tv klockan nio, visst, inga problem, jag sitter ju här i vilket fall. Tror ni inte att han somnar 15 minuter efter programmet har börjat, efter att han har gått runt och tjatat hela dagen. Och så ligger han och snarkar i soffan.
Hata snark.
Och han vägrar gå och lägga sig.
När programmet är slut och han vaknar efter jag lite diskret dunkat i tangentbordet reser han sig upp och säget "hmm, bra program det.." Ja, bra program.. Verkligen.

Ok, efterlysning, vem är det som har sagt "barka rätt åt skogen" eller nåt? Jag tänkte på det idag och kom fram till att det låter jättekul! :P Det ska jag börja använda. Jag har glömt vem som sa det bara...

Jamen titta det blev ju rätt mycket ändå! Jag trodde att jag inte hade nåt alls att skriva!

Bilringar och veteraner

Guuud vad jag är uttråkad! MSN är det enda som är roligt, så länge det är roliga människor inne. Det är ju inte alltid det händer.
Sen finns det inget annat att göra hemma. TVn suger, den är jobbig. Sen finns det typ INGET att göra hemma. *dunkarhuvudetiväggen/bordet*
Det finns inget att göra på internet, skolan är.. hemma är tråkigt.
Jag behöver MILJÖOMBYTE. Jag ska flytta till nåt partyställe och jobba i en bar och bli knarkare.
Till och med mitt RUM suger! det finns inget att göra där! Och det blir mörkt klockan tre!
Seriöst, om jag börjar bli uttråkad är det svårt att inte bli uttråkad på allt annat. aaaahhahaa :(
Jag kommer bli ett uttråkat psykfall som sitter och gungar på en stol och mumlar.
På spanskan igår satt jag och öppnade och stängde en pärm med psykotisk blick på ett ställe och halvsjöng "min hatt den har tre kanter" typ.
AAAH jävla tråkighet. URGH.
var är mina kompisar? jag måste träffa de gamla veteranerna, inte för att de nyrekryterade inte duger, emn jag vill återuppleva gamla tider...

BORT MED BILRINGARNA!


Sug min dag

1. Jag har ont i magen
2. Jag kommer spy
3. Jag kan inte tyska
4. Jag orkar inte.

Nu när det är så många bussar som krockar kan väl min också göra det? Jag åker faktiskt två gånger om dagen så nån gång borde det hända.

Save your sympathy
Who do you think you're fooling
Everything is dead
Now you welcome me
To a town called hypocrisy

Swivel Sweeper och kötbullar

Nu har jag tänkt på det här och insett att jag är en dålig vadheterdet "värdinna". det finns liksom fyra tomma sängar att välja mellan, men vi sover i soffan, en soffa med en filt, och så gjorde jag inga makaroner till köttbullarna :P
Det är alltså Gustaf som har varit här i alunda och varit sällskap, vi drack sprite (notera spritE inte sprit), åt köttbullar klockan tolv på natten och drack kaffe klockan ett. Det är ju så det ska vara ;)
Det är så kul att stå i ett kök och dricka sprite, vaddå saftkalas liksom? Men sprite är faktiskt gott, och det var kul *underläpp*.
Köttbullarna var alltså middagen, klockan tolv på natten, de såg rätt cancerframkallande ut XD
Skräckfilmerna var ändå bäst, eller "skräck"filmerna kanske, för de var ju verkligen hårresande (notera sarkasmen). Det var exorcisten, terror på elm street och evil dead. Typ att man satt och skrattade åt det mesta, och inte blev man riktigt rädd heller, fast det kanske var bra, för då kunde vi sitta och mobba alla dåligt gjorda scener.
Och Swivel Sweeper såklart, nyckeln till ett lyckligt liv, och ett sätt för familjen att förenas tillsammans och dammsuga ihop. Och nån gubbe klockan 4 på morgonen som sa "fnaaa fnaaa", det fattade jag inte riktigt... Jag var nog inte riktigt mentalt närvarande då.
Och så skulle vi ju vara emo också! Gustaf fick kajal och jag tuperade håret (inte för att det kanske är så relevant för just emo) och så tog vi en massa egobilder. Bildbevis finns på emancipation.bilddagboken.se nån gång under dagen ;) Sen var jag tvungen att borsta ur den där tuperingen, det var ett äventyr i sig, haha.
Sen vaknade vi klockan åtta och kollade på TV shop. Den ultimata kanalen liksom! Där alla är lyckliga och överentusiastiska med sina swivel sweeprar.
Jag är rätt hjärndöd just nu (som vanligt) det är därför jag låter som en påtänd duracellkanin som är överentusiastisk och inte klarar av att hålla ihop meningar och hålla sig till ämnet. Jag kanske ska sluta nu.. Det var en rolig lördagkväll iaf, we teh shit jao ;)

The dead kommer ut ur garderoben

Halloween i år sög. Ok vi hade en rolig halloween"fest", men i övrigt så har det varit så otroligt under...vadheterdet.. Ja man har ju inte hört om det så mycket iaf. Jag vet inte ens vilken dag det är! Har det varit redan? vad är det nu i helgen? Är det nåt då?? Jag tror att det var i onsdags.

Jag vill kolla på TV shop! Men den är borta.. jag vill kolla på slim and fit supreme och alla tanter med sina såå äkta repliker om hur uuunderbart det är. För 500000 skandinaver kan ju inte ha fel ;)

Jag vill se en zombiefilm... det ska komma en massa nya nästa år, typ först gör de en uppföljare till den andra uppföljaren och sen en uppföljare till den tredje uppföljaren eller om det är fjärde eller vad det kan vara... Det 'är väl bättre det iofs än att fortsätta i all oändlighet tills de har 37 zombiefilmer som heter typ skåp of the dead eller nåt. Jag ska ändå kolla på alla.

Jag vill ha choklad. Men det är inget nytt, jag vill alltid ha choklad. Jag borde säga till när jag inte vill ha det istället.
Gud vad jag suger! Jag är ju inte alls kreativ idag. Men snart. Snart kommer den dagen då jag kommer på nåt så in i helvete bra att blogga om så att alla andra känner sig värdelösa och raderar sina bloggar så jag får världsherravälde mwaaahahahhaha!

OBOY!!!!!

En rolig dag i the stad

Mitt primary mål med dagen var en tröja. Jag skulle köpa en tröja. Det låter enkelt, som nåt mna klarar av på tre sekunder. Men nej. Fem timmar senare, och ingenting. Inte ens en tröja klarar jag av! Jag klarar av att välta ner en massa filmer och skivor (nej det var gustaf) men inte att köpa en tröja.
Men bortsett från den misslyckade icke-existerande tröjan var det jättekul! Helt i motsatt till min konstiga dröm featuring en otrevlig gustaf(?) :P
Sen skulle jag hämta nycklar från ännu en familjemedlem som bara tänker lämna mig hemma ensam hela helgen :O förhoppningsvis kommer gustaf och håller mig sällskap, ja? *nickar*
sen blev jag uppraggad av ett mongo(ojförlåtfårmansägaså?) på biblioteket, men han var ju gullig ju, han sa faktiskt att jag var "en riktig pingla".
Jag kanske inte ska köpa en tröja? Det kanske inte är meningen! Jag ska kanske köpa skor istället :O? hmm.. Sen kanske mna inteblirsådärjättemotiveradattshoppa när man har 360 kr kvar på en hel månad... Fast det var kul att bara gå på stan också iofs.. Då slösar man inte pengar som en viss person som köper en singel med en låt han inte ens tycker om *nickar förebrående*. Jag köper hamburgare istället. Yep, och kaffe.
Nu blir jag sådär off track igen, jag vet inte vad jag pratar om längre.
Sen är det ju så jävla kul att åka buss hem när man bli hånad av chauffören som kanske inte riktigt trodde att jag vad barn och skulle till alunda. Men ändå!

Nu kollar jag på Scream 3 där sidney ska försöka bli mördad för tredje gången. Tredje gången gillt då eller?

En bedrift

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag skrev ungefär 12 rader om hur mycket snön förstör mitt liv, men jag tog bort det. Det känns som om jag har klagat för mycket på senaste tiden.
Men jag tycker iaf inte om snön så mycket. Fast det var iofs ganska underhållande när jag tänker på min sviktande mentala hälsa när jag gick där i stormen. Det blev ännu roligare när jag gick med cornelia, för då gick vi och vrålade om hur mycket vi hatar snö och efter det skrattade vi liite för högt för att det skulle låta helt ärligt. Vi var psykfall med andra ord.Hon gick där, för det var inte plogat, och bokstavligen slängde sig fram i snön med sina kängor och jeans som var blöta upp till knäna, jag gick efter framåtböjd för att jag inte kunde sluta skratta åt henne och situationen.
Ja det var kul iaf.
Vi har en plan, hon och jag, i nyår ska vi färga håret platinablont och jag ska locka mitt och hon ska platta sitt och så ska vi ha rött läppstift och se allmänt roliga ut.
Jag vet inte varför.

Men! Jag blir ju glad av att se andra människor vara glada.. Jag visste inte att jag var sån :S