Just when you thought I was gone..

Nu var det fanimej länge sen jag bloggade.. snacka om att tappa tråden..
"så mycket har hänt sen sist!" - ska sägas med nostalgisk blick och längtan i rösten. Vilket jag inte tänker göra utan ironisk ton.

Nej, men somliga har ju ett jobb som tar upp halva sommarlovet, och "uppskatta att du har ett jobb, det är inte många som har det, de får minsann gå och svälta i sommar!" är ett uttryck som jag inte tänker ta ifrån nån som inte har varit på mitt jobb i en vecka; och det är inte likely att komma från nån med den erfarenheten.
Okej, visst jag är en dramaqueen när det gäller att klaga^^ och jag överdriver.. jämt. men jag har ändå lite som jag kan klaga på på riktigt, och bara för att jag har ett jobb betyder inte det att jag måste gå runt som ett helgon och uppskatta allt... Det är ett himla påfund ska jag tala om för dig!
Fast jag antar att min inställning kommer ändras i augusti när jag får största delen av lönen; de pengarna sk agå till roliga saker :D
Okej, jag är väl tacksam att jag har ett jobb.. Jag blir irriterad ibland bara, för allt är faktiskt inte så självklart som vissa verkar tro!

Sen att bussarna ALDRIG kan stämma överens med mina arbetstider! Om jag åker buss så tar det lika lång tid från eriksberg som från östhammar att ta sig till jobbet, och det är ändå en skillnad på sex mil om inte mer! Visst är det inte alltid så, men tillräckligt för att jag i vanlig ordning ska bli irriterad, vilket som vi alla vet inte kräver så mycket alls^^

Och jag vill shoppa för det är en massa rea.. OCH JAG HITTADE VÄRLDENS BÄSTA SKOR NÅNSIN IDAG :D de var jättefula och såg lite ut som tofflor och de var assköna.. Jag måste ha dem (H)
Nu har jag ont i fingret :D

laalalalalalal snart är det onsdag, det är min lediga dag :D Then I'm gonna like, hang out with Guuustaf I hope :D