Kexchoklad+mint?

Jag äter kexchoklad. Den smakar mint. Jag undrar varför..


image16         image17

?

käksmärtor kan leda till hjärtinfarkt

Jag har ont i käken, betyder det att jag måste gå till tandläkaren? För jag hade en tandläkartid förut som jag missade, och jag har inte hört nåt av dem sen sist.. De kanske torterar mig om jag kommer tillbaka?
Fast jag är inte en sån där sugpropp som är rädd för tandläkare, så fram med borrhelvetet bara!

Just det, jag är inte rädd för tandläkare. För som det alltid är när det kommer på tal om vissa ämnen så ska ju alla ha såna svagheter hela tiden! Eller om man bara nämner att man kanske tycker att man ser lite dåligt, ja då ska ju alla andra se ännu värre, så man lika gärna kan gå ifrån konversationen och muttra om hur dålig idé det ens var att öppna käften från början, för nu är ju dan förstörd.

Nu vet jag inte ens vad jag pratar om längre, jag har ingen kontroll över mig själv när jag är uttråkad.

Jag har fortfarande ont i käken.. Jävligt ont, och NEJ du kan inte toppa det, så håll käft.

jaja, häll på med salt bara, gör det!

Jag söker på "100 sätt att dö på" på google, och får fram "100 sätt att rädda världen på"
Se jag ut som att jag vill rädda världen eller?!
Var nånstans i ledet gav jag det intrycket?

Min livsfilosofi i ett nötskal

Det är alla hjärtans dag idag, och jag måste faktiskt reagera lite:
Vad är det för fel på alla jävla offer som känner sig utelämnade och ensamma en sån här dag? Varför är de så svaga i hjärnan att de inte förstår att det bara är att släppa det och gå vidare?
Det är en dag för guds skull! Som inte är gjord för att singlar ska hamna i fokus med all sin ångest och ensamhet, vafan var inte så jävla egoistiska, allt handlar inte om att man ska stryka alla stackars ensamma idioter medhårs, man måste väl få unna folk EN. DAG.
Och om det är så svårt så finns faktisk menlösa barnens dag till ert förfogande. 

Och vad är kraven om att man ska ta bort dagen? Ska man anpassa världen till dem som mår sämst? Ska man få göra nåt positivt nånsin utan att nån ska tycka att det handlar om förtryck, förtryck är en allvarlig anklagelse, det har ingenting med alla hjärtans dag att göra.
Och vad är det 30 % av sveriges befolkning mår sämre den här dagen.. Erkänn att ni bara har gått och väntat på den för att känna att er självömkan är berättigat, bara för att ni ska kunna skicka en insändare till aftonbladet och ge ris till alla kommersiella!

Och alla som är så himla stolta över att de kan stå för sin ensamhet men ändå fördömer det som kommersiellt (jag pikar inte dig sofia, du förstod vad jag menade^^) vad fan är det med er bitterhet? Låt det vara då, man behöver inte handla, det är inget tvång, och om du är svag nog att falla för grupptryck är det ditt eget jävla fel. Sure, jag är bitter, men herregud jag förpestar inte samhället med min masochism som går ut på att uttrycka på alla sätt och vis hur synd det är om mig!

SKÄRP ER FÖRFAN

Idioter!

Nu ska jag prata om bussar igen, jag älskar att prata om bussar.
Eller iaf människorna på busshållplatser.

Idag kom jag till busshållplatsen och ställde mig, och stod där ett tag. Och ett tag till. Sen vänder jag mig om, och vad ser jag då, om inte typ fem pers till som står på ett led med avstånd från varandra. Och jag har inte märkt dem förut!
Vafan är det förnåt? Vad ör det för fel på människor? Ska vi skaffa personliga busshållplatser så att alla slipper se varandra och då slippa invadera på ens personliga territorium?

Alltså jag ber inte om att vi ska ställa oss i ring och ha förtroendeövningar eller nåt, men man behöver fan inte bete sig som att det står lepra i pannan på folk.

för här händer det ju inte så mycket.

Om det hade varit söndag hade jag kunnat säga "Vilken avskyvärd söndag". Men nu är det inte söndag så det var ju tråkigt.

Jag är i världens jävla mellanläge, jag är sjukt uttråkad, men jag orkar inte åka nånstans för att göra nåt. Iofs skulle jag väl inte åka nu, men tidigare orkade jag inte heller.
Jag har alltså gjort ingenting sen igår. Det var ett tag sen jag gjorde ingenting en helg. Jag lyckas alltid se värsta idyllen med att vara hemma en hel helg, men det är inte kul!
Och det värsta jag vet är att åka buss hem på söndagar. Jag hatar det.

Jag behöver flytta nu, då löser sig allt! Fan vad kul det kommer bli.

Det enda jag har gjort idag är att värma upp saker man kan äta och slänga dem efter tre tuggor (det känns fakiskt som att bönor och vinäger skulle kunna vara giftigt). Konsumtion är mitt mellannamn.
HE he he..