Bye bye Hugg Haj!

Nu har jag köpt min jacka! Iofs har jag sett jättemånga som har en sån, fast jag vet inte om jag har sett nån som har en blå.. I alla fall så älskar jag min jacka som bara kostade 200 kr. Den är marinblå trenchcoat med skärp i midjan och dubbelknäppning.

Jag är så trött på att gå i skolan. Min katt ligger på golvet, han behöver inte gå i skolan! Han kan bara ligga på golvet om han vill.
Snart är det påsklov. Snart är det påsklov. Snart är det påsklov.
Jag har två prov (vad jag vet) att plugga till. Jag ORKAR inte plugga till dem. Ett prov har jag imorgon, det började jag plugga på igår. Ett annat har jag antingen i morgon eller på onsdag. Det har jag inte börjat på.
Jag måste göra klart alla spanskauppgifter.
Jag orkar verkligen inte med skolan. Jag ska börja skolka. Jag tror att jag drömde att jag skolkade jättemycket.
Skolan är djävulens påfund.

Jag ska köpa en väska nästa gång jag får pengar.
Jag tror fan att jag ska köpa två väskor.
Och en vit halsdukssjal som finns på HM som alla har minst tre av.

På Juicy är juice dyrare än caffelatte.
Kanske för att den är färskpressad och hela konceptet med Juicy är just juice.

Jag kan stava till juice.

Believe - Yellowcard

Himmelska Åre

Jag är i Åre. Värsta high tech stuga som Amanda skulle kalla det.
Himla trevligt med pingis bord och jacuzzi och golv värme och projektor TV. Det är som en bio i vardagsrummet ;P

Men nu är det ju inte för stugans skull jag är här.. Det är ju för att åka skidor!!
Visst min begränsning går vid röda backar, men blåa backar är faktiskt också kul. Men jag är ju bättre nu är förra året om man säger så.

Jävligt skön stämning här verkligen, det känns så lugnt och avslappnat och helt enkelt soft.

Alla är så trevliga i Åre! Först alla snälla trevliga (snygga, asheta) skidlärarna som iofs är lärare åt mina mindre syskon, men lika trevliga för det. Sen en som jobbade på ICA, Emilia ville ha såna här hjärtformade chips, och det stod inte framme, så då gick han in på lagret och letade jättemycket, men det va nåt fel på lagret, sen kom han tillbaka och erbjöd värsta "alternativa lösningar" och lyfte bort kartonger och en massa grejer, till sist hittade han en påse med hjärtformade chips, och han var så TREVLIG! Jag älskar snälla trevliga människor. Jag blir rörd av sånt.

Underbart är det här i alla fall.

Hugg haj!

Bland bananer

Jag har hittat en jacka. Som jag vill ha. Samt en väska. Jackan kommer säkert inte finnas kvar med tanke på att det är en vecka tills jag kan köpa den. Men då får jag väl hitta en annan då...
Jag borde packa some stuff till min Åre trip.
Fråga i det här fallet är inte vad jag ska ta med, utan vad jag ska utesluta. Jag är en overpacker.

Jag har monopol på överskottlagret "Armfett".

Bananerna dansade i vindens mjuka smekningar.

Hugg Haj

Att dansa på rosor utan taggar.

Tänk en sån där skattsökare på 1500 talet typ (jag vet inte när de levde) Såna som man gör filmer om. Pirater ungefär. De har en skattkarta som de följer till en ö, enligt kartan ska de gå till ett särskilt ställe, där ska skatten ligga nedgrävd. De gräver, och vad hittar de? En kista, de bryter upp låset och hittar en massa guld och juveler.
Tänk deras lycka.
Just nu är jag som en skattsökare som har funnit sin skatt. Jag har hittat min skatt.

En sida full med kläder som lätt skulle kunna passera som märkeskläder, eller åtminstone dyra kläder. Grejen är den att de är billiga som kläder på h&m ungefär. en jättefin tröja för t ex 150 kr. en klänning för 400 kr (underbar) väskor, skor, allt man kan önska sig.
Jag vet inte om det finns nån hake med allt det där, men tills jag hittar den, kan ni hitta mig i sjunde himlen.

Hugg Haj!


Idag är idag, men inte igår...

Nu vill jag ha min tröja. Jag vill ha min tröja nu.
Nästa fredag är det nationella prov i i engelska i tre timmar, sen är det engelska, sen teknik prov.
Himla kul det.

Imorgon är det i alla fall ledigt. Skööönt.
Jag ska nog köpa en jacka nästa vecka! :D:D Lycka! Jag ska köpa en jacka nästa vecka!
Underbart.
Jag kanske ska kolla på stan imorrn!
Eller inte.

Hugg Haj!



Nej jag är inte arg.

%&#¤%##"#¤#!!!! Blogg%&"#&"%¤"!/#"!!!

Som vanligt så försvinner hela skiten när man ska publicera bara för att man har skrivit lite för länge...

Jag ska i alla fall beställa en randig jävla tröja som jag har skrev mer om när jag skrev för 5 minuter sen, men det försvann ju. Så nu kommer ingen få veta om den randiga tröjan!
Sen ska jag beställa 2 vita satans linnen också.
Och nu får jag reda på att skiten kommer inte förän i MAJ!! om TVÅ månader!!

Ok.. Nu lugnar vi ner oss och beter oss värdigt och sansat som bildade människor skulle göra.
Vi ska inte få utbrott på tangentbordet som gör livet omöjligt för oss.
"oss" "vi" Nej jag är inte schizofren.

Och tack till Emma för hjälpen med att bestämma kläderna!

Hugg Haj!



Förvirring är bara mitt mellannamn.

Ursäkta men varför visas IP numret i kommentarer?
Vad ska man med det till? Varför ska jag veta vilket IP nummer andra har?
Det är ju inte så att jag kan göra något med det.
Eller?

Det är som att långa människor spelar basket. Ok men måste vara lång och så, men blir inte korta intresserade i basket? Är alla långa människor födda med basketgener? Tänk om inga långa människor vill spela basket längre?
varför vill långa människor spela basket???!
Så om man är lång spelar man automatiskt basket? Spelar man basket för att man är lång, eller är man lång för att man spelar basket?
Tänk på alla som är långa som inte spelar basket då? Vad är det för människor? Vad ska de göra? Måste man gilla basket för att man är lång? Blir man lång bara för att man ska spela basket? Är det syftet med längd? Så alla som är långa som inte spelar basket, är de onödiga och misslyckade?
JAG FATTAR INTE!!!

Ok... Nu pratar vi om annat..
Jag har ett massivt finn outbreak! Det är en riktig finne på min haka som gör ont! EN RIKTIG! Som gör ont.
Ok en finne kanske inte är massivt outbreak, men det är en riktig finne! Som inte går att klämma på än! den gör ont...


Hugg Haj!

Ursäkta min existens.

Ett av skälen till att jag inte tycker om kvällar är att jag inte kan dricka kaffe utan att ligga vaken halva natten. Fast nu kanske det jämnar ut sig eftersom att jag var i skolan idag. Sånt är ansträngande.
Nej, jag kan fan inte motstå kaffe nu... Bara lukten... smaken.... Jag ska dricka kaffe.

Jag lånade en bok av engelskaläraren, för några skulle ha nationella prov muntligt och vi skulle läsa en bok och om man var klar fick man låna en till.
Iallafall, den verkade bra även om jag bara kom till de två första sidorna på grund av att jag och raye hängde upp oss på ordet "sulky". Och så skulle vi försöka fatta vad det var för anteckningar vid sidan av texten. 
 Det visade sig vara översättningar, vilket ledde mig till den chockartade insikten om att vår engelskalärare faktiskt har lärt sig engelska, och inte fötts med det som egenskap, som jag inte helt utan anledning förut inbillat mig.
Svårsmält det här.

Och inte bara det!! Redovisningen som vi skulle ha om Pär Lagerkvist som jag har lagt ner min själ i och de senaste veckornas fritid i fick betyget G.
Godkänt.
Godkänt som i "jagkommerfuckingsänkadittbetyg"
Och jag ger blanka fan i om jag är "politiskt inkorrekt" om jag säger att jag "bara" fick G för jag vet att jag kan bättre! Jag är van vid att göra bättre ifrån mig.
Men jag fattar inte, jag är naturligt dålig på att redovisa och prata inför folk, emn nu ansträngde jag mig och fick en massa komplimanger för det, texten jag berättade om som jag skrivit var bra, frågorna jag gjorde var bra. 
Och så ett G.
Jag fan jävlar visste att det skulle bli såhär!
Jag kände det från början.

Och på matten!! Det är ju helt katastrofalt! Hon (läraren) har nästan rent ut sagt att hon ska sätta betyg efter nationella provet! 
Jaha, så då kan ju jag skita i att gå på lektioner och göra proven, bara jag råpluggar till nationella proven och får MVG så får jag det i betyg! JÄTTEBRA! FINT PLANERAT!

Skrivet i efterhand: Om ni redan är konstiga i huvudet av det här innehållet, sluta läs nu, för resten är svammel, även fast det har viktigt innehåll. 


Nåt mer att reagera på...
Vad skönt det är att ventilera saker här!
Det är fan därför jag aldrig är deprimerad, jag blir arg direkt istället! Jag får utlopp för känslorna.

Åh! Jag kom på hur man kan förkorta "referera" rfrera!!
Yay!

Det var en snubbe - nej inte snubbe, det var respektlöst.. eehm... "äldre herre"- som kom till skolan och berättade om andra världskriget, jättebra berättat tycker jag, han fick med oss nonchalanta tonåringar på ett sätt som föreläsare inte brukar. Han satt i sånt där läger, men han var inte jude som det brukar vara. Han satt i sovjetunionen.
Han är den enda i Sverige som berättar om andra världskriget som inte berättar om fångläger i Tyskland...
Men seriöst, jag vet inte vad jag ska säga, han skämtade väldigt mycket, men jag ville inte skratta så mycket, det kändes respektlöst av någon anledning... Inte för att jag tror att han försökte förringa det på något sätt.. Det kanske är lättare att hantera...
Nej men nu får jag dåligt samvete igen.. Jag ska fan inte försöka tolka sättet han berättar det på, fan jag kan ju inte ens försöka tänka mig hur det måste ha varit.
Ärligt! Folk kan sitta och trycka upp bilder och berätta historier och visa filmer, jag kommer aldrig fatta hur hemskt det var. Jag skäms över att ens försöka ha en uppfattning om det.
Sen var det lunch, och då fick jag dåligt samvete för att jag åt mat, när folk hade varit med om fångläger, så sitter jag och äter mat! Det kändes verkligen som "förlåt för att jag finns".
Men det bästa med den där föreläsningen var när han visade ett brev från en som hade varit rasist som blev så påverkad av det han berättade att han hade klippt banden med sina svartskallekompisar och slutat vara rasist. Då fick jag fan tårar i ögonen.
Även fast jag skrev att resten var svammel, betyder det inte att det är oviktigt, det är bara jag som inte kan uttrycka mig ordentliget, det här är för stort för mig för att förstå.
Nu ska jag sluta ursäkta min existens och låta er gå vidare med era liv.
Det känns som om någon kommer stämma mig av någon anledning. Snälla gör ine det! Jag är bara en förvirrad tonåring som inte har livserfarenhet!

Förlåt för att jag finns.
Hugg Haj!

Ambivalent kallas det.

haaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu är det snart slut! Allt det här tjatet om Pär Lagerkvist! Slut. Imorgon.
Jag är iallafall klar med det jag skulle göra hemma. Hehehe...
Vi får de hur det går imorgon då..
Bra förhoppningsvis.

Jag ska göra pricktest. För att kolla om jag har cancerfläckar, då måste man ta bort dem.
Hoppas att de inte måste ta bort min "skönhetsfläck" eller vad det heter. Den definierar mig, den är jag.
Jag är ingenting utan den!

Nu har fågelinfluensan spridit sig längs kusten. Jag tänker täcka hela mig med sån där folie. Och inte gå ut. Och leva på IV droppar utan fågelinfluensan.

Jag har kris i min framtid, Jag är splittrad, jag vill gå ett program på gymnasiet, men jag vill bli något som inte har med det att göra... Jag är ambivalent.

Nu ska jag gå och ambivalenta mig lite till.

Hugg Haj!

Schizofren eller vad?

Ok, nu fick jag upp lusten igen.
Kanske.
Jo.
Ok.

Ja, när jag skulle gå hem i alla fall så var jag konstig. Jag gick runt och kollade på bussar hela tiden och såg inte var jag gick och hamnade mitt på vägen och i snöhögar, sen började jag skratta. Jag måste ha sett lite sinnessjuk ut.

Bethany Joy Lenz och Something Corporate är bra musik.

Jag försökte bryta mig in i en dörr idag. Eller genom en dörr kanske. Nej. Ett rum då?
Anyway, det var sifferkombination och jag kom till 700 ungefär, sen skulle vi gå..
haha! Nu kanske polisen kommer och tar mig. Jag har ju förfan erkänt ett brott! Ok, jag försökte inte bryta mig in, jag lekte med låset bara, och den som ägde låste sade att jag fick.
säger vi..
MEN DET VAR SÅ!!
kanske...
MEN VAFAN!
hehe...

störd schizofren.

Hugg Haj!

Besvikelse.

Alltså jag kommer att få aggressionsutbrott! Nu har jag suttit här och skrivit en bra blogg och allt och när jag ska trycka på spara & publicera så kommer jag till logga in och allt försvinner!
 Det gör mig arg!
Jag tänker inte skriva om allt!
Nu har jag totalt tappar humöret.

Jag som skrev roliga saker!

Hugg Haj på riktigt.

Som om det inte vore nog...

Förlåt mig, jag måste givetvis göra en bokrecension och lämna in också, sen ska jag göra alla uppgifter i arbetsboken i spanska som jag inte gjort än!
Och oroa mig för matteprovet.
My mistake.

Hugg Haj! gånger 2 för jag glömde förut.

Vaddå fritid?

Jag tror att jag känner mig lite konstruktiv!
Nu har jag iallafall skrivit så mycket om Lagerkvist att det tar 6 minuter att berätta. Om jag inte börjar babbla i racerfart som jag vanligtvis brukar.
Nu måste jag bara skriva 4 minuter till så är det klart, förutom att jag måste dela upp arbetet mellan mig och Daniel (han ska ha halva) jag tror att han är bra på att redovisa, han läste en dikt himla bra förut iallafall.
Sen ska jag bara hitta två komplicerade diskussionsfrågor om Lagerkvist som klassen ska jobba med som ska ta en halvtimme, inklusive genomgång av frågorna.
Sen är det nog klart!
Förutom att jag måste kolla igenom vad resten av gruppen har gjort så att det är bra. Snälla var bra.
Sen ska jag skriva ut lite mer grejer vi ska visa på overheadgrejen som luktar gammal bok.
På tal om böcker så har jag hittat biblioteksboken! YAY! Ska lämna imorgon.
I alla fall, jag måste bestämma vad som ska högläsas och fråga läraren om han kan kopiera så att klassen kan ha egna exemplar och kanske att de läser också. Det kanske är bra? Det ska jag ta upp med gruppen...

Det är tydligen ganska mycket kvar att göra..

Nu ska jag plugga elektrokemi!

Gör något konstruktivt.

Nu tar det än så länge 3 minuter att berätta om Pärra Lagerkvist. Jag tog 10 rader på en sida och gjorde om det till 30 rader på word.
Jag lade in en massa onödiga förklaringar som vad man kan göra i Växjö och vad lyrisk modernism är.
Jag får göra mer sen.

Jag har fortfarande inte hittat biblioteksboken!
de kommer döda mig.

Jag vill ha godis. Helst nu.
Jag är sockerberoende.

Jag måste plugga på elektrokemi.
Jag har inte gjort det än.

´Jag har en inneboende i mitt rum! Han heter Max och är ett marsvin.
Det är min syrras egentligen, men gon är allergisk mot hö, och det måste man tydligen ha i buren.
Men det gör inte mig nåt. Jag gillar Max. Även fast han vill äta mitt halsband.

Nu ska jag göra något konstruktivt.
Jag brukar alltid säga så, men jag är inte riktigt säker på vad det betyder.
Något bra antar jag.

Hugg Haj!