Dagens I-landsproblem

- Detta är ett specialinsatt blogginlägg gjort för den tillfälliga MSN avbrottet, texten uppdateras löpande -
(Nej det gör den inte, jag skojar bara)


Det som inte får hända har hänt. Vår generations största mardröm upplevs kollektivt i denna stund.
MSN funkar inte.

Nu tycker jag att vi alla ska ta en minut och fundera och reflektera över det hemska som inträffat, vad ledde till den här stunden? Gäller detta alla? VARFÖR händer detta?
Att MSN går under tillfälligt är nog den största isoleringen som finns bland ungdomar idag...

Det är en underlig tanke, att ingen skulle vara inne på msn just nu. Tänk om det verkligen är helt dött?
Det roliga är att jag tror att jag och Gustaf pratade om det förut, tänk om msn skulle sluta funka? Hela världen skulle gå under. Och nu har det hänt! Vi är nog profeter.
Jag var ju inne på msn tills jag råkade trycka på avsluta, sen funkade det inte igen.

Det känns som att jag behöver förtydliga att jag inte riktigt är seriös, lite seriös, visst, för msn är lite beroendeframkallande, men just nu har jag inget bättre för mig så jag tänkte, let's blogga about it.

Take a breath

Jag vill kunna spela piano.. Det ska jag lära mig nån gång, sen ska jag ha ett piano i nåt harmoniskt rum och spela en massa Damien Rice låtar.

Jag åkte direktbussen hem idag, jag trodde itne att det funkade med skolkort, men jag chansade och frågade och det var inga problem alls. Det var jätteskönt för det var helt tyst och vi stannade inte en enda gång, heheh det var typ dagens lyckomoment.

Jag kanske borde gå upp i mitt rum som för närvarande är väldigt harmoniskt? Fast nu är det ju mörkt ute iofs..
Det är nåt med solnedgångar, de är så.. jag vet inte, de är speciella iaf, påminner om låten How to save a life av the Fray av nån anledning, det finns ingen koppling egentligen, bara samma känsla.

Egentligen finns det en massa saker att göra, typ religionen, samhällskunskapen, engelska eller spanska. Det är  bara att välja. Men det tänker jag inte göra, eller kanske spanskan då för den är till imorrn, sen gör jag engelskan och religionen på söndag och kanske samhällskunskapen imorrn då.. Jag har för mig att man kunde lämna in den på måndag.
Intressant värre liksom.

Jag är trött på mitt horoskop, den verkar vara emot mig på nåt sätt, även när det handlar om positiva saker, den är fientligt inställd mot mig. Jag ska ta reda på vilken tid jag föddes och kolla med det istället.

Helt meningslöst inlägg som avslutas med den där låten som jag inte alls har tjatat ihjäl alla med redan..
Men lid då förfan..

Step one you say we need to talk
He walks you say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
And you begin to wonder why you came


Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to God he hears you


Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came


Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

När ögonen nästan är stängda

Åh vad jag kom på nåt bra att blogga om idag.. Ingen aning om vad det var dock.. Jag säger det till mig själv hela tiden, eller nej det ä ju inte så att jag går runt och pratar med mig sådär.. eller jo.. men bara med folk.. Var var jag nu då? Jag är fan ett snöre. Ja, jag ska skriva upp saker som jag kommer på att blogga om.

Idag är det vår och blaaaaahablaaa, jag tror att alla har fått in själva att det är vår, de flesta verkar ha ett eget intryck av det, helt onödigt att skriva.

Jag har.. vad har jag..
Vi ska hålla på med ett fördjupningsarbete i religionen och det går åt helvete, jag har jättesvårt med det av nån anledning, antagligen övertolkar jag allt så att det blir svårare än vad det är, men det känns inte som att det kommer gå bra i alla fall.
Bara sådär för informationens skull liksom.

Just fan, jag fick ju jobb idag! Extrajobb på Coop på Gränby centrum! Amanda fick också jobb där! Flyt man kan ha alltså.. Det ska bli kul.
Faktiskt, jag är bara för trött för att låta entusiastisk.

Dålig kondition

I'm in the mood.. For something politiskt inkorrekt.
Som vanligt. Det där som man går och tänker men egentligen inte vill säga..
Men vafan, som om ingen vet vad det är liksom...

Jag kollade på melodifestivalen. Eller det kanske är fel ord.. Jag iakttog melodifestivalen. Jag är inte direkt insatt i det om man säger så. Det känns cliché att säga att de hade fula kläder, men det stämmer likfullt i fan för det, det verkar vara ett måste att ha fula omotiverade kläder för att få vara med överhuvudtaget. Eller så är allt en enda stor parodi, och om så är fallet är det ju jag som är dum^^
Den enda som gjorde schlager var ju typ Anna Book! Som bara fick en poäng. Vad har hänt med Sverige? Melodifestivalen är ju all about schlager! Om schlager inte händer då, var händer schlager? Det är ju liksom därför man har bojkottat det, nu finns inte ens det skälet kvar..

Jag kollade på nån sida... Var var det.. Nån lyrics sida, där stod det en massa i kommentarerna om någon Anna som hade dött och fanns på myspace, och om man googlar namnet finns det till och med en wikipedia artikel om det! Det var en 17årig tjej som dog, herregud! Jag vill inte vara okänslig så, men man kan ju inte ha wikipediaartiklar om varenda människa som dör? Bara för att folk hade kollat in hennes sida så många gånger, var finns det privata i det liksom? Det är nästan lite obehagligt, och så ska de framställa det sådär helgonaktigt, och visst, de flesta har något gott i sig, men det ger väl ingen rättvis bild om henne?

Nu blev det där helt annat än vad jag tänkte mig, jag var mer.. Osympatisk i mitt huvud.. Men jag tycker att det är drygt att man ska hålla på tycka synd om allt hela tiden, försöka rädda hela världen typ..

Äsch jag vet inte, klockan är halv ett och jag har pluggat hela dagen, döm mig inte.

Back in business

Jaaaaaaaaa!! Min blogg funkar igen! Mer tack vare bra kundservice på mailen än här :/

Nu ska man ju kanske komma på nåt bra att blogga om också, jag vet inte nåt just nu, men det känns som om jag borde utnyttja att den funkar igen, så det blir nog lite dravel bara.

Idag är jag på bra humör, det är skönt, för det har ju gått lite upp och ner. Det är lugnt för mig, men jag vill inte att andra ska råka ut för det, men nu är jag som sagt glad och det håller nog i sig för att NU ÄR DET VÅR! Och jag kände vårsolen när jag var ute ^^

När jag kom hem åt jag choklad i en sån där stor kartong som bara står i kylen, nej det var inte alla XD nu ska jag övertala pappa att köpa pizza så jag får chickybits och pommes frites. Antingen är jag en vandrande fettmaskin eller så tar jag igen veckan.. Jag ska gottgöra all skit imorrn typ, jag får gå på promenad, då brukar det lösa sig.

Jag vill ha frukost, croissant med jordnötssmör och sylt ^^ det skall förtäras någon dag minsann! Och vad var det mer? Juice till?

Lars Winnerbäck

Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen

Håll ut, Håll ut
Förr eller senare spricker en bubbla
Håll ut några dagar till

Guld är inte det enda här som glimmar
När jakten går på allt som liknar räddningen
Och lyckan varar bara några timmar
Det är inte den vi söker, inte den min vän

Håll ut, Håll ut...

Världen ligger helt i dina händer
och allting ser så gulligt ut från ovan
Himlen ser så praktfull ut från marken
Håll näsan över ytan tills det vänder

Håll ut, Håll ut...