Jag är... Positiv?

   Jag har börjat träna! Jag fick ju mitt gymkort förra veckan och idag gick jag upp klockan nio, åt gröt, en macka och drack juice innan jag cyklade iväg till Nautilus och tränade i en och en halv timme! Det var kul och det kändes skönt att träna, fast egentligen vet jag inte hur hälsosamt det är för mig egentligen, av alla dessa år jag inte tränat har jag en massa endorfiner som bara vill spränga sig ut så fort jag tränar så jag blir hysteriskt glad och tycker att allt är jättekul. Det är en intressant känsla.
   Imorgon ska jag träna igen efter skolan, samt på torsdag innan skolan, schemat är underbart!

(Ursäktar för positiviteten i detta inlägg, beror endast på endorfiner)

Jag bestämmer

   Jag har haft det här problemet förut, att internet slutar funka när jag loggar in på msn. Fast då var det lite mer att det knakade bara, men nu, nejnej, nu är det inte en suck i helvetet att internet funkar om ens den där lilla ikonen i hörnet som representerar msn - anledningen till att jag satte på datorn ikväll, sättet att kontakta folk och fråga viktiga saker som hur man går in på gymmet på bästa nonchalanta sättet som möjligt.. etc, visar sig. Nej, nej men det är klart, det var ju dumt av mig, jag kräver ju alldeles för mycket här.
   Allt annat fungerar, och det är egentligen bara principen att jag ska sitta här som ett får resten av mitt liv och bara acceptera att jag inte får använda internet om jag vill gå in på msn. Det är den tanken som stör mig, att det bara ska vara så?! GE MIG ETT VÄLMOTIVERAT SVAR? Frågan är bara på vem jag ska skylla den här situationen, jag vill stycka nätverkskabeln för att det är den som datorn skyller på, det eller nån slags... gateway.
   JAG ÄR ARG, och jag ska visa vem som bestämmer!

Bäst före igår

   När man köper mat står det ju alltid utgångsdatum på förpackningarna, men det gäller ju bara om man inte har öppnat en förpackning. Det tycker jag är ganska värdelöst, jag vill gärna veta hur länge det räcker när man HAR öppnat det. Så man inte sitter där med mögligt bröd som ju går ut om en vecka egentligen. Ska man bara sitta och titta på förpackningen utan att öppna den? Och vänta till sista dan då man kan öppna det och äta allt på en gång? Bara för att vara säker liksom.
   Och då kan man ju argumentera att det är ju bra att veta hur länge man kan vänta innan man äter maten, hur länge man kan lagra det. Men nej, det skiter jag också i för man kan frysa det, man kan frysa allt. Och då håller det i flera år. Så då spelar det ingen roll när bäst-före-datumet är, i frysen håller allt. Förutom kycklingröra, för det skär sig och utsöndrar olja om man tinar det. Undantag bekräftar regeln.
   Jag tycker man kan skriva både när det går ut oöppnat, och hur många dagar efter öppning det håller. Sen kan det finnas en kalkyl för hur många dagar det håller i förhållande till hur nära utgånsdatumet man öppnar det, samt hur länge man kan ha det öppet om man fryser det. Det skapar ju helt nya arbetsmöjligheter för folk som råkat läsa matte D på gymnasiet, och så slipper vi a-kassan!
   Jag ska bli president.

Kunderna

   Kunder är en märklig art, de är som från en annan planet, där grav kommunikationsbrist genomsyrar vardagen. Dessa kommunikationssvårigheter kommer fram i ljuset när Kunderna kommer för att handla Förnödenheter. Dessa Förnödenheter består ofta av varor med nedsatt pris på grund av kort datum. Kunderna tror att de är väldigt smarta när de handlar kort datumvaror, eller så äter de bara väldigt mycket under en dag.
   Aggressionstendenserna hos Kunder blir också väldigt påtagliga när det kommer till misstag rörande Förnödenheterna, prisskillnader i enstaka kronor (i vissa fall ören) framkallar okontrollerbara ansiktsryckningar som placerar sig i väldigt frånstötande ansiktsuttryck vilket lämnar en känsla hos mottagaren att "vilja slå in pannbenet på Kunden". Det är allmänt vedertaget att arten Kunderna lider av svår perfektionism blandat med narcissism, detta är dock inte vetenskapligt bevisat.
   Kunderna lider också av dålig syn, detta på grund av att de anpassat sig till förhållandena på sin planet, förhållanden som innebär att "eget ansvar" inte går att översätta. Kunderna ser knappt fem meter framför sig och måste därför fråga om vägbeskrivning till Förnödenheterna som står uppskrivna på sin lista.
   Kunderna är av en lika onödigt art som spindlar, och blir förhoppningsvis inom snar framtid utrotade.


(Enbart ironi ligger till grund för stavningen av "Kunderna" och "Förnödenheter")