"det mörker du ser gör att stjärnorna syns lite mer"

Jag tror att spaghetti och köttfärssås är min favorite dish. Det är till och med gott att äta när det är relativt gammalt och mikrat i en glasslåda klockan halv tio på kvällen.
Det tar bara fem minuter att äta!

Och jag är snygg, japp, you heard me. Självförtroendet gillar nya tröjor och återfunna skor.
Jag och min jacka har funnit varandra, men vi får se hur länge det här förhållandet varar, vi är alla medvetna om hur rädd jag är för att binda mig.

Jag och amanda är pannacottamasters. Jag har basunerat ut det över hela världen tror jag, men det tål att sägas igen. Det blir en bra affärsidé tror jag.

Jag kollar på OC, det är en fin serie^^

antonym

Jag har en låt på hjärnan.. Typ write you a song eller nåt heter den. Av Plain White T's. De är bra.
Det har snöat ute. Det vet alla redan, alla har sett det. Nu är det borta.
Det är typ sju veckor kvar till jul, och jag vet inte vad jag ska göra då, jag känner inte för att fira med pappas förra tjej, och mamma jobbar. Jag ska fan hänga med henne där, jag kan uppmuntra patienter. Eller så hamnar jag i koma över julen. Eller så jobbar jag på julafton, då kan de ha öppet lite längre.
Jag vet att jag låter som en martyr.

Amie

Nothing unusual, nothing strange
Close to nothing at all
The same old scenario, the same old rain
And there's no explosions here
Then something unusual, something strange
Comes from nothing at all
I saw a spaceship fly by your window
Did you see it disappear?




Damien Rice

Save me from myself

Det bor nog en liten bilddagbokshora i mig.. Den kommer fram när jag kommer på mig själv med att sitta och trycka på uppdateringsknappen varje gång jag lägger upp bilder för att se om det har kommit nya kommentarer. Sen vet jag ju att jag blir snäppet nöjdare varje gång jag loggar in och ser en ny kommentar.
Det är ju egentligen inget som skyltas med, man sopar det under mattan genom att låta det gå nån vecka mellan uppladdningstillfällena. Och då tycker man ju att man är himla oberoende.
Grejen är att det finns två sidor av saken, vissa lägger upp bilder varje dag för att visa hur mycket liv de har och bevisar det genom att dokumentera allt från dagens strumpval till alla människor de träffar. Sen finns det ju de som tycker att de bevisar hur mycket liv de har genom att försöka att undvika att vara för aktiv.
Personligen visar jag hur mycket liv jag har genom att skriva ett blogginlägg om bilddagboken.