Jag.. har.. tråkigt?

Jag missar alltid folk.. Med typ tre minuter eller nåt. JÄMT, det är störande! Jag vill att alla ska vara inne på msn eller vadsomhelst när jag är inne. Nu är knappt nån inne alls och de som är det har nån låtmigvara status.
JAG HAR TRÅKIGT.
Please. entertain me.

Haha jag är patetisk, mitt sociala liv går ut på att prata med folk på msn.. Och nej, det räknas inte om man är sjuk. Men jag är inte sjuk och jag sitter ändå vid datorn. Fast igår var jag ju hos amanda och emilia, vi hade fan kul! Fast kladdkakan blev asäcklig och jag trashade den.

Imorgon ska jag gå upp klockan fyra på morgonen och styla håret. Bara för att.
Fast det kommer jag inte göra. Jag kommer nog vara på dåligt humör imorgon.

Jag är inte mig själv längre

Jag har ju en blogg. Uppenbarligen. Och vissa jag känner har bloggar. Det tycker jag är kul, jag tycker det är kul att blogga och att läsa mina kompisars bloggar. Men det är ungefär så långt som det sträcker sig, jag tycker verkligen inte om andra bloggar än de som jag har nämnt redan.
Jag vet inte riktigt varför, det kanske är att kasta sten i glashus eller nåt men det är verkligen creepy att läsa andra bloggar. De verkar så konstiga på nåt sätt, det är som om alla som bloggar har nåt fel på sig (utom de jag känner såklart).
När jag läser igenom min blogg och mina kompisars känns det inte ens som samma grej, det är inte som vi bloggar riktigt, det är de andra som bloggar. Läskiga människor som bloggar. Om alla i Sverige är som bloggare så blir jag lite rädd tror jag. Jag vill inte att människor ska vara såna.
Det kanske är att jag inte vill veta mer om andra människor som jag inte har träffat. Men samtidigt gillar jag att veta en massa saker om de jag känner! <333 på alla er!

Nu blev jag riktigt positivt inställd till folk helt plötsligt. Fast mest alla vänner, nu sitter jag här och uppskattar mina vänner på min blogg, medan jag egentligen borde säga det till dem.

Jag undrar om jag har nämnt min hemska bussresa som jag hade igår.. De flesta vet väl om den redan antar jag. Men jag kan ta den igen: Jag står och väntar på bussen, det är askallt, bussen kommer. Yay tänker jag. Jag går på bussen, varför är sätet så kallt? Åker lite.. Värmen kommer säkert snart. Det blir kallare och kallare, vad fan har hänt med värmen?? Till slut är det riktigt råkallt, nästan minusgrader i bussen, jag har på mig mina enorma vantar som ser ut som isbjörnar ÄNDÅ är händerna kallare än vanligt. Till slut håller jag på att avlida av köld och då ska jag gå av. Ute är det ju ännu kallare och jag kan knappt böja på knäna och andningen blir helt störd. Frystorkad Sofie ute och går. Jag kommer hem och slänger mig i badet och knäna är blåa pga att de är kalla, det blåa försvinner efter ett tag.
Vad är felet med UL egentligen? Man borde inte få köra bussar utan värme!

Nu är det fredag iaf och det är skönt. Jag ska soooova i helgen.

Vad är det för fel på mig?? Jag skriver inte som jag brukar! Jag har blivit för påverkad av andra bloggar... Jag ska läsa igenom alla mina inlägg igen och bli som vanligt. Det här är sorgligt.. Vart tog jag vägen?


Ta första bästa thing du hittar och börja klaga

Min disciplin havererar! Det kan mina principer också göra ibland...
Jag måste skriva ett CV, men jag tar aldrig tag i det, jag ska göra det i helgen iaf tror jag. Nej jag tror inte, jag måste. Sen ska jag dela ut det. Det är en plåga att överleva sommaren som jag inte ens har några planer för.. Eller har jag? Nej det har jag ju inte.. Jag kommer fastna i Östhammar och hänga inomhus på balkongen flr alla andra kommer redan ha planer and I will be all alone...

Iaf.. Om vi ska byta ämne till något om möjligt ännu mer tråkigt... Skolan..  Vi hade geografiredovisnin om vatten, det kändes bra, typ bara för att vi inte var helt perfekt förberedda, jag tror att det funkar bäst för mig om det är lite vagt förberett bara.. Det är alldeles för tråkigt att prata om skolan för att det ska vara lite intressant ens.

Ok, annat då? Att allt ska kosta så mycket hela tiden! En massa utgifter som jag inte kan betala för att jag måste spara månadens studiebidrag till slutet av februari :/ jag kommer inte ha några pengar alls i Åre (och nej, jag är inte bortskämd! vanliga medelsvenssons kan också åka till Åre) Och det är jobbigt.

Sen alla modebloggar också? Vad är det med dem? Ok om det finns några som har nån slags utbildning och är lite halvt kända men hela sverige behöver inte blogga om vad fan de har på sig om dagarna?! "dagens outfit består av slitna urtvättade mysbyxor från intersport, boxarlinne med färgfläckar på sig och några hål i sidan och trasiga gympaskor"
Gud så intressant, ge mig detaljerna också snälla? Och btw, jag vill inte veta vad du har i badrumsskåpet. Och om jag ogillar dem så mycket så ska jag undvika dem, right? Jo det råkar vara lite svårt när typ varannan blogg man går in på handlar om mode.
Ok om man bara berättar lite smått om vad man är intresserad av och kommer med lite nya grejer men alla behöver inte leka experter om elisabeth ardens eight hour cream och låtsas att det är värsta nya grejen, tro mig, vi alla har hört om den! Ett antal gånger de senaste hurmångaår?
Om alla bloggade om vad de tänkte på istället skulle det bli så mycket roligare, det skulle bli individuellt, och om modebloggarna nu måste existera för att hålla balansen mellan himmel och helvete så skriv inte bara som alla andra! Kom på nåt eget! Mode with a twist typ..

Typiskt mig att klaga på andra va? Det gör jag ju inte i varenda inlägg XD 
Kanske borde ha dagens complaint? Eller klaga, with a twist kanske?
Jag kommer bli en sån där tant som sitter och muttrar för sig själv om livets plågoandar.. jag kanske är gammal i förtid iofs.

En drömvärld

Vad gör man om man lever i en drömvärld? Det är egentligen ganska genomskinligt om man ser från andras ögon kan jag tänka mig. Det kanske börjar med att man är konflikträdd och inte riktigt vågar stå för det man tycker, men till slut hamnar det på ett ställe där man är beredd att ta emot vad som helst så länge man inbillar sig själv att det är lugnt, och sen bara gå vidare. Just det tar ingenting på människan i sig, men vill man verkligen veta vad andra tycker om det? Man undrar ju vem som har rätt egentligen, men man ska ju stå för det man tycker, men hur vet man om man gör det?
Det kanske är det som är drömvärlden, man tror att man är en människa som står för det man tycker, hur länge lyckas man tro det då?


I wish you never told me
I wish I never knew


Ointressant dravel med dramatisk avslutning

Nu ska jag diskret råignorera att jag sa att jag skulle sluta blogga *visslar oskyldigt*

Det är kul ibland när man iakttar folk, typ småsaker osm mna inte tänker på som alla gör. Det började jag tänka på efter det kom nån som pratade om svenska koder; hur man beter sig i Sverige till skillnad från andra länder. Då var det att svenskar var avståndstagande, man ville inte vara nära folk man inte kände. Och det stämmer ju till det mesta; man sätter sig ju alltid själv på bussen t.ex.
Sen är det när man väl sitter brevid nån som det blir jobbigt; så fort man rör på sig och råkar stöta till, eller inte ens stöta till utan mer bara nudda, så ska den andra hålla på flytta på sig som om den skulle vara ivägen. Värst är när man gör det med benen, då bara känner man hur den andra personen nästan vill springa iväg eller komprimera sig själv och trycka upp sig mot fönstret. Kan man inte bara slappna av? Inte så att man kanske måste vältra sig över varandra och breda ut sig som valar men ingen dör av lite beröring.
Sen när man går på stan är det en helt annan grej, då kan folk gå in i en hursomhelst utan nån som helst reaktion, man blir påpucklad av väskor utan att nån bryr sig, fan man kan nästan bli nertrampad och då är det inget komprimera sig mot ett fönster som en psyksjuk hare, då är det varje människa klarar sig själv.

Igår var jag på bio iaf, Djävulen bär Prada. Filmen kanske inte var den bästa, men den var absolut inte dålig. Jag hade trott att den skulle vara mer originell med tanke på hur alla gillade boken. Men det var kul att gå på bio ändå, allt hänger ju inte på filmen XD Sällskapet var jättekul :D
Det låter töntigt att säga sällskap men jag kommer inte på nåt bättre, oh well, det var kul.
Idag var jag på nån körgrej med Amanda (plommon, ja). Jag tror inte att jag kommer fortsätta gå dit men kanske.. För Amandas skull isf det var därför jag följde med idag, det kanske är kul också.. Jag behöver ju en hobby XD
Sen träffade jag Sanne, mycket trevligt, vi gick till Burger King och Pressbyrån ;) Jag tror jag måste besöka en viss Pressbyrå lite oftare XD Men vi hade kul iaf, förutom den förbannade migränframkallande kylan!

Vad kan man säga mer då.. Jag tror aldrig att jag har skrivit så mycket om nåt jag har gjort förut.. Jag brukar inte klara det. Resten var bara tråkigt.. Jag har blivit tråkig! Vad är felet?? Åh herregud, jag måste hitta nåt bra att klaga på igen..
Jag brukade faktiskt kunna vara roligare, typ iaf så man orkar fortsätta läsa, men det har försvunnit. Jag har tappat min cynism. Jag måste dö. Om jga inte hittar den igen inom typ sju inlägg måste jag sluta, då finns det liksom ingen anledning att fortsätta...

Jag ska aldrig blogga igen

FAN VAD JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA BLOGGEN!

nu ska jag fan gå och grina, jag skrev en halvmeter blogginlägg som tog en helvetesjävla timme och bara därför försvinner skiten för att man han varit inne för länge! JAG SKA AVSLUTA MIN BLOGG JAG ORKAR INTE MER FÖR FAN! jag ska aldrig nånsin ever blogga igen. Det händer alltid när man kommer på nåt bra!
Jävla sida, den förstör mitt fucking liv!

HATAHATAHATAHATAHATA

JAG SKITER I OM JAG ÄR OMOGEN! Försök själv att skriva ett bra blogginlägg som du tänkt på en hel dag och se det försvinna!
NU ska jag gråta ur min frustration för den här dagen suger och allt är emot mig.

jag vill...

ÅKA NÅNSTANS FÖRFAN!!

Random sayings from a random mind

Men nu har jag ju inte bloggat på fem dagar o_O
Jag som skulle vara duktig ett tag.

Idag skulle vi ha geografiredovisning, men läraren var sjuk (fick jag veta ett antal gånger :D) Det var ju trevligt för att jag skulle bara ha kommit till skolan för det då för att jag skulle ha fått antibiotika för bihåleinflammation, men jag hade inte ont i huvudet så det behövs inte just nu iaf. Kanske sen. Igår däremot hade jag så ont i huvudet att jag inte kunde röra på huvudet eller ögonen, det var när jag väntade på bussen, med treo gick det över.
Sådär bara för intresseklubbens skull ^^

Jag är i mitt esse när jag får klaga har jag märkt, men.. Vem är inte van vid det?

Om det är nåt program på tv som suger är det Våra värsta år samt Våra bästa år. De programmen är på botten av näringskedjan. Speciellt våra värsta år, där är ju alla helt körda i huvudet!

Jag ska börja om från början med mitt hår. Jag ska fanimej raka av det. Det är som när man försöker förbättra nåt och det blir bara värre och värre..

Fan vad jag har tråkigt.. Jag måste skaffa ett liv. Alla andra verkar ha ett liv 11.38 på dagarna. Jag kan börja kladda med lera! Som de gör i den där filmen Ghost som suger ännu mer! Jag kan sitta i ett enormt rum för mig själv och vara sådär.. sån där.. som hon är, lite smånördig, och hlet plötsligt sitter det en död jävel bakom mig och förstör min lera! Fan vad den filmen är dålig..

De flesta filmer suger, men det kan ju vara bra; då har man nåt att klaga på. Det är alltid bra. Att klaga.
Jag hatar lyckochansen! Men jag tycker om sommarlov.. Fan jag måste skaffa jobb.

Flickan med det algblommande håret

Just for the record,
The weather today is slightly sarcastic with a good chance of:
A. Indifference or
B. Disinterest in what the critics say



Jag har suttit och lyssnat igenom alla Panic! låtar, de absolut flesta är riktigt bra. Sån klockren text.. Och alla titlar på låtarna sen.

Jag har algfärgat hår. Det skulle bli nån slags ljusbrun/mörkblondpågränsentillbrun färg utan några gråa pigment i sig. Men algfärgat blev det. Mer åt det gråa hållet, riktigt fult är det iaf. På nåt sätt har jag nog alltid haft grönt hår. Jag är kanske radioaktiv.

Jag har ont i huvudet, det känns som om hjärnan trycker på ögonen så att de ska ploppa ur, jag har varit förkyld i nästan en vecka och när jag väl tror att jag ska bli frisk blir det inte så. Och min näsa är störd. Argh.

Och så var det nåt mer. Vad var det.
Jag vill åka bort! Till Grekland igen typ, som i somras med Cornelia! Ååh vad jag vill..

Uppskatta det du får människa!

Och jag orkar fortfarande inte..

Braindead

Fan vad jag har ont i halsen alltså. Speciellt när jag sväljer, inte för att det går så bra just nu, det är en äcklig slemgrej som inte går att svälja ner eller harkla upp X(. Jag hatar att ha ont i halsen, det är irriterande! Om jag ska vara sjuk ska jag vara det på fredag när skolan börjar så slipper jag den XD

Det är kul att prata om slem och sånt äckel XD alla blir äcklade utom jag.

Jag köpte treo för att jag hade ont i huvudet, men nu har jag ju ont i halsen och det hjälper inte ett skit att ta treo då.

Jag tror att jag måste säga nånting mer om min hals innan intresseklubben försvinner.
Ja, den gör att jag inte kan sova.

Jag ska på bio imorgon. Casino Royale, det ska bli fett kul XD

Jag är trött och halvborta i huvudet och jag pratar om samma sak hela tiden. Tur att jag inte blrjar skolan på tisdag. Det hade inte varit så fett.

Jag undrar när jag måste gå upp i morgon. Jga kommer säkert vakna av att alla låter som vanligt.
Jag hatar folk som låter


jag orkar inte

jag orkar inte

Utfyllnad

Idag var det lite fler som hade kollat min blogg av nån anledning.. Kul.

Idag ska Corny komma hit och vi ska fira mini-nyår eftersom hon inte kunde på nyårsafton. Det ska bli kul.

Nu ska jag äta frukost eller nåt dylikt, kaffe iaf. Och apelsinjuice. Ett väldigt fascinerande ämne, eller hur? Cornelia kommer om en timme så jag kanske ska ta tag i att fixa till lite.
Nu lyssnar jag på The days grace - Never Too Late, den är bra. De påminner om Nickelback. Det är typiskt att alla ska påminna om varandra, MCR t.ex. påminner om the Used vilket är ett välkänt fenomen. Panic! at the Disco påminner om Fall Out Boy extremt mycket. Sen var det ett band till som påminde om dem, men jag minns inte vilka.

Så nu kanske jag ska.. Göra nåt. Städa.

Mina rutiga flanellshorts ger mig lycka.

provokation. eller kanske bara tidsfördriv?

Jag dör av tristess... Jag har verkligen ingenting att göra alls, ingenting är lockande heller..
Jag hatar när jag inte har nåt att göra, då känns allt verkligen tråkigt, det är rätt deprimerande. Egentligen är det nog nåt man måste lära sig, att klara av att inte göra nåt utan att må dåligt av det.

Och nu har jag lyssnat på samma låt fem gånger, till och med musiken på datorn är tråkig..

Fan jag låter precis som de där irriterande människorna som bloggar som inte kan skriva ordentligt. Såna där som tror att de är så himla djupa och viktiga men som inte ens kan skriva ordentligt.
Jag bara ber om en kommentar som påpekar vart jag har grammatikfel och att jag ska minsann inte komma och tro att jag är så himla bra jag heller av nån som tror att de är ännu viktigare och såna underbara gudfruktiga människor som skyddar de svagare människorna som lever sitt liv genom sin blogg..

Men kom igen nu, enda skillnaden mellan mig och dig är att jag vågar få utlopp för föraktet mot allmänheten som man egentligen inte menar. Att det ska vara så himla tabu, man kan ju inte gilla alla hela tiden? Och om det är nån som gör det är det den personen det är fel på.

Med min tur kommer jag bli åtalad för hets mot folkgrupp eller nåt.. Varför kan man inte bara få utlopp för frustration?! Det ska alltid vara nånting.

I såna här lägen önskar jag nästan att ingen läser min blogg, jag är på mitt väldigt otrevliga humör som vill kritisera allt och alla medan det egentligen är så att jag projicerar mig på andra för att jag inte klarar av mitt förakt mot mig själv, för det är ju mig det är fel på.
Hah vilket psykologitjafs XD det ska alltid finnas såna ursäkter... Man kan inte bara få vara dryg. Men vem vet? Jag kanske har gudkomplex? Eller kanske... Schizofreni?
Det kan inte helt enkelt bara att jag är UTTRÅKAD?! Och att den här låten fortfarande suger lika mycket? Och att jag när allt kommer till kritan bara sitter och har en monolog för mig själv för att få tiden att gå?
Så kanske det är.. Jag vet inte. Allt jag vet är att jag ska hitta på nåt bättre att göra nu.


Yellowcard - One year six months

Sew this up with threads of reason and regret
So I will not forget. I will not forget
How this felt one year six months ago
I know I cannot forget. I cannot forget

I'm falling into memories of you,and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that I can share with you

I can tell that you don't know me anymore
It's easy to forget, sometimes we just forget
And being on this road is anything but sure
Maybe we'll forget, I hope we don't forget

I'm falling into memories of you,and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that I can share with you

So many nights, legs tangled tight
Wrap me up in a dream with you
Close up these eyes, try not to cry
All that I've got to pull me through is memories of you
Memories of you
Memories of you
Memories of you

I'm falling into memories of you ,and things we used to do
Follow me there
A beautiful somewhere
A place that we can share
Falling into memories of you, and things we used to do

Bilddagbok

Jag har skaffat bilddagbok! :D Det är en väldigt underbar sak som är smått beroendeframkallande så i den grad att jag tar kort på vad som helst bara för att får lägga upp nåt XD

Snart börjar skolan och jag vill inte. Jag vill vara ledig resten av livet. Och jag vill inte höra något om "men det blir ju så tråkigt i längden, och blablablaaa.." från alla såna där förståsigpåare som ska ha åsikter om allt.

Men jag ska åka till Paris!! I slutet av april, och jag har inte fattat det än! Det ska bli så jävla kul! Åååååh vad underbart... Då har jag något att se fram emot iaf ^^
Och om inte ens två månader är det lov igen och då är det Åre! Fan vad kul det ska bli!

Jag måste skaffa sommarjobb också, jag ska skriva nåt slags CV som jag ska dela ut på olika ställen... Vi får se hur det går med det, jag vill fan inte vara pank hela sommaren...
Det får jag tänka på nästa vecka.

Makra me up, Scotty!

Jag känner för... Förnyelse. Det hade kunnat vara originellt om det inte hade varit för att det precis blev ett nytt år och att det genom det är svårt att hitta nån som inte lider av förnyelsesyndromet.
Jag skulle kunna byta skola t.ex. (egentligen inte) men då skulle det vara i nån större stad. Jag skulle kunna flytta. Jag skulle nog egentligen kunna byta land, byta livsstil.
Eller kanske inte. Jag kanske bara behöver BYTA BANK!! XDXD
Heheh.. nej det var ju inte så kul, jag vet...

Vad kul det skulle vara om jag fick ta med mig alla människor jag vill ha kvar till mitt nya land, då skulle det bli perfekt. Typ en ö med all service man kan tänka sig... Jag blir alldeles knäsvag när jag tänker mig min ö.

Jag behöver GÖRA nåt iaf. Fast det ska jag ju när jag tänker efter. Men det känns inte konkret, mer.. Abstrakt. Som om det inte hör hit.
Men vad fan svamlar jag om egentligen! Det måste vara champagnebubblorna som åkte upp i huvudet och satte sig... Där de inte skulle. Jag kan inte ens formulera mig längre.

Makroeffekten är något bra.