Jag hatar uttrycket "hey hoe let's go"

jag vill sova i min säng, nu. Men nejnej, det är ju halloweenfest! En massa barn som springer omkring, och de ska sova i min säng. Okej, jag förstår principen, de är tre barn och behöver en större säng, men yay, jag har ju bara varit borta sen i helgen..

Det kliar i min hårbotten och jag vill slita av mig håret. Tangentbordet är ett återkommande problem. Ungjävlarna låter och jag vill kasta ut dem allihopa och bara känna tystnaden. Min dator kan ta sig nånstans, den kommer jag också kasta ut inom en snar framtid.
Kan folk sluta skriva fucking essäer med formellt språk (ja, jag vill skriva "språk" inte "sork") om vad de gör på dagarna under bilderna? Jag skiter i vad ni gör på dagarna, jag vill ha tacos.
Nej det vill jag inte. Men jag ska äta ändå.

Är inte förresten MSN Nöje där det händer för alla som känner att de är lite mindre bra på att stava? Det är fint, hur sånt språk kan vara seriöst. Jag blir äcklad.

MEN SLUTA SJUNKA DJUPARE I FÖRDÄRVET! gaaaaah

men ge mig mcdonalds, jag ska bo där. I fritösen.


Gimme some serious shit

Jag kan inte släppa hur skönt det ska bli med lov, jag insåg ju idag att det skulle börja, egentligen, på fredag. Då blev jag glad. Fast tråkigt att jag jobbar på lördag bara, men bättre än om jag skulle jobba torsdagen på lovet.
Jag ska sova, så sjukt länge, och inte göra så mycket. Sen ska jag sluta att tycka att det är jobbigt att gå till skolan.

Här är det en massa barn, som gråter hela tiden. Eller nej, ibland, det är inte konstant. Mer som tortyr, kontraster.

Om de bara var lite tysta skulle jag vara nöjd.

Jag måste hitta en grej, nåt som man kan fokusera på. En hobby! Det har jag tjatat om länge vet jag, men jag tror att det skulle vara bra.

hey hoe let's go

Ibland går det bra, ibland går det mindre bra. Det är så det är.
Nu lyssnar jag på regnet, inne i mitt rum för jag har trådlöst internet! Det tråkiga är att regnet snarare låter som ljudet från en pissoar, för jag har ett tak nedanför mitt fönster. Men vafan, man får göra det bästa av situationen, vatten som vatten.

Så var det väl inte så mycket mer att säga om det då. Jag har gammalt naturgodis från innan Tunisien, och praliner från i somras, jag har en fetish om att inte kasta saker tydligen.. Jag känner ju att jag kommer bli sjuk hahaha
Justfan, vi har ju franska tills imorrn..

Fuck it

Det här suger! Jag är så jävla trött på allt, verkligen allt så jävla mycket, mina händer skakar och mitt öra domnar ungefär varannan minut. Jag klarar av att det är mycket i skolan, men att de tär mycket i alla områden i livet? Nej, det går inte.. Och jag står och tackar och tar emot och försöker göra nåt konstruktivt av ett arbete som jag inte ens har anteckningar till!
Jag känner  mig så pepp på ilska, så att nu kan vad fan som helst hända, jag bryr mig inte.


Twenty years it's breaking you down, now that you understand there's no one around.
Take a breath, just take a seat, you're falling apart and tearing at the seams.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

It's on your face, is it on your mind, would you care to build a house of your own.
How much longer, how long can you wait, It's like you wanted to go and give yourself away.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

It feels good. Is that reason enough for you.
It feels good. Is that reason enough for you.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright
Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

Out of this one
Don't know how to get you out of this one, don't know how to get you out of this one,
Don't know how to get you out of this one, don't know how to get you out of this one

Du är ful :D

Alla ska:
- Sluta skratta fult
- Sluta leka smarta
- Sluta misslyckas med det
- Sluta vara fula

Tack?

ordförråd

- Och hur står det till med http://www.youtube.com/watch?v=SW9_98ZrerE då?
- Det är SJUKT bra!

Kolla på den, han är bäst<3


Let me take you there

Jag förstår inte allas behov av granatäpplen. Bara för att de är på extrapris ska man handla femtio påsar fulla med dem för att det är ju billigare, och det är en framtidsinvestering.
I vanliga fall är det fan ingen som köper dem, eller iaf väldigt sällan. Men  nu, nu minsann kommer de fram och ska ha granatäpplen! Det går inte för sig när det är vanligt pris, nejnej, för vad ska man ha granatäpplen till då?
Jag ska aldrig framtidsinvestera.

Haha när jag åkte buss hem märkte jag att jag snarkade till en gång! Det var så jävla fult, och alltid när jag gör sånt blir jag paranoid och inbillar mig att det lät mycket högre och värre än vad den gjorde, typ att hela bussen måste ha hört det fruktansvärda avgrundslätet och sitter och undrar vilket odjur som kan åstadkomma något sånt. Ljudet liksom ekar i huvudet och utvecklas till.. nej jag vet inte. Men det är som att.. andas högt som väldigt många i min klass verkar ha traumatiska upplevelser om. Speciellt då på bussen.

Jag ska göra kaffe eller te..

Hej sven!

Jag skulle bara vilja sammanställa ett protokoll för tidigare uttalanden idag.

"Jag står böjd över köksbänken och hetsäter bruna bönor. Verkligen kastar i mig för att det är en sån konstig vinkel." Det var dagens tantsnusk!
Hahahahah träningsvärk från skratt imorrn xD
Men kul att jag höll på skriva "träningsVERK" igen! Vad fan hände med svenskan liksom? Nejnej, låt oss försumma vårt modersmål. vaddå "oss", nu drar jag med mig folk i fallet också, skyll inte på huuuugo!

Vi ska till New York! Fatta vad coolt, vi kommer ha så jävla kul, aight Gustaf? Jag ser fram emot det som fan *aw


Det är intressant när man tänker på folk som transporterar sig själva, alla tycker att de äger vägen, speciellt utmärkt är kampen mellan "fotgängare" och "cyklist". Det blir som ett krig, ett gängbråk, där vem som helst kan råka illa ut. Det är djungelns lag som gäller på vägarna.
Bara för att alla som cyklar tycker att de kan fara fram i hundranittio och kasta sig in i barnvagnar och allmänt ta upp hela vägen och köra in i mig för att jag råkar ta upp tre och en halv millimeter av deras precious gräddfil genom livet. Gå av cykeljävlen och inse att du kommer komma försent i alla fall damnit!
Jag kommer med största säkerhet svära åt "fotgängare" när jag nån gång cyklar på dem.

Bananer är fina djur!


Disken kommer alltid först.

Jag är så trött så att, ursäkta men vafan ska James Bond vara så cliché att han står och hånglar med en brud på en balkong med FYVERKERIER bakom sig för? Det är fult! Och det stör mig! Som så mycket annat idag, jag har pms. Men det är inte mig det är fel på, nej nej, det är alla andra. Och vad är det egentligen som är fel? Sen när barkar världen åt skogen? Vissa saker är som apokalypsens tecken. Kan det inte finnas lite lycka? Måste den stora depressionen drabba oss alla??

I alla fall, som jag sa, så är jag trött. Så trött så att jag känner att jag somnar här och nu. I denna soffa.
Och jag vill inte gå till skolan imorgon, jag vill inte ha hästtänder som förstör fina höstbilder!
Jag vill ha en fickplunta! Det är vad jag vill ha, så ska jag gå runt och ta en sup så fort nåt går åt fanders eller stör mig. Kan jag sluta vara hormonell? Det räcker nu liksom.

Jag ska flytta till Las Vegas och spela poker. Men först måste jag diska :(