Jaså har ni grillat?

Liache säger:
vad ska du äta?

A Person Who Listens To More Music Than Is Helathy Who Is Slightly Scared Of Spiders And Can Never Seem To Find Her Nail File säger:
det set ut som HITLER!

Liache säger:
ska du äta HITLER?!!

(Jag frågade Corny vad hon skulle käka, och hon såg inte det och kommenterade en smiley (som då såg ut som Hitler)

Så kan det gå :P


Svordomar är till för obildat folk

Fan vad jag hatar studiebidrag och CSN och alla som har med saken att göra, samt detta tangentbord.
Varför ska det vara så jävla krångligt?? "du får studiebidrag kvartalhelvetet EFTER du fyllt 16 om du fyller i tredje kvartalet, fyller du år de första får du studiebidrag i september, men annars jävlar får du lida till oktober och leva på knäckebröd i september bara för att du är efterbliven nog att råka födas överhuvudtaget"
Och nej, jag fattar fortfarande inte.
OK, nu ska vi slita benen ur fisken och fatta det här:
Jan, feb, mar - 1 kvartal
apr, maj, jun - 2 kvartal
jul, aug, sep - 3 kvartal
okt, nov, dec - 4 kvartal

Fyller du år i första eller andra kvartalet får du studiebidrag i september. Barnbidraget slutar komma i slutet av samma kvartal du fyller år. Tror jag.
Fyller du år tredje kvartalet får du barnbidrag till slutet av samma kvartal, sen studiebidrag i oktober samt HALVA jävla december. Fuck. Suck.
Fyller du sista kvartalet får du barnbidrag till december och studiebidrag i januari.

Det var ju inte så jävla svårt. MEN VAR ÄR MITT BARNBIDRAG FÖR SEPTEMBER DÅ??? SNYFT!!!
argh.

Stackars fisk, vi sliter inte benen ur den. Vi låter den leva så den överbefolkar haven och tar över jorden till det är vi som får benen urslitna. Jag kanske borde censurera det här.

CSN suger fortfarande. Det är krångligt. Varje 15 dagars period... uuff.. ORKA! man behöver pengar i december också! Jag ska bli kommunist fan.
Ingen får kommentera, jag skiter i om kommunism inte har nåt med saken att göra, jag VET det fan. Softa. Jag säger jämt så. Ingen behöver ta illa upp.
Titta! inte ens när jag försöker kan jag vara politiskt inkorrekt utan att ursäkta mig. Jag suger, jag kan inte står för mig själv.

Det luktar spya överallt. Det kanske är jag?! Nej, jag spyr inte. Jag har fel på luktlökarna. Jag VET att det inte heter luktlökarna. Håll käften.
Jag kan inte ens försöka bete mig lite moget. Jag brukar vara mognare än såhär.

Det roliga är att om man läser det här inlägget får man kanske intrycket av att jag är förbannad eller nåt, men jag är inte ens på dåligt humör. Jag lovar.
Bara sån där undertryckt irritation som kommer upp till ytan ibland. Ibland behöver vi alla bete oss mer eller mindre ovärdigt.
Tyst nu vafan.

Innehållslöst

Nu har jag städat. Jag har till och med städat toaletten. uugh.. *ryser*
Men då har jag iaf gjort mitt till operation dagsverke. Till barnen i Rwanda. Det där lät konstigt "barnen i Rwanda" det brukar vara 'barnen i Afrika'. Det har blivit ett helt uttryck det där 'barnen i Afrika'. Det måste liksom vara i Afrika, det kan inte vara i Mongoliet eller Somalia eller nåt annat.

Jag måste skriva någonting mer.

Jag har dammat så mycket att det är damm i min hjärna tror jag, jag kommer säkert bli dammallergiker.
Jag måste duscha. Mitt feta hår framhäver den fula utväxten. Så kan vi inte ha det.

HELG!! :D:D:D

En plågsam död är bra för hälsan!

Jag försöker. Jag gör verkligen det. Men det är fan inte lätt när man har skrivit en halvmeter långt inlägg som kanske råkar ta en timme innan jag råkar komma på att jag ska publicera det, och då måste jag ligga in igen och då är hela halvetersskiten borta!
Så jag försöker vara lite aktiv iaf. Jag hade hittat lite roliga frågor att svara på, sen sitter jag skitlänge och försöker komma på lite roliga saker, sen när jag är klar.. BORTA.

Jag har simmat idag, en kilometer. Det var skönt, förutom att jag har ont i huvudet nu, och det kopplar jag automatiskt med vattnet som jag tror har kommit upp till hjärnan och långsamt bryter ner den så jag dör en plågsam död.
Ja, jag simmade iaf, det var trevligt. Bra för hälsan. Det gäller att vara HURTIG.

Jag kan inte skriva allt på en gång tydligen... det förra jag skrev däruppe skrev jag för en timme sen nu...

Jag ska hitta roliga frågor att svara på nu.

Jätteödlan Fredrik

- Vad gjorde du på kulturnatten i helgen då?
- Jag var inte på kulturnatten, jag var i Horndal och tvättade takpannor.
- ...

Så kan det gå när jultomten har abstinensbesvär.

Och vad fan är :^) för smiley?? Ska det föreställa tics eller vad? Prova att skriva det på msn, det ser ut som tics. Det kanske ska föreställa jätteödlan Fredrik.

Jag vill nästan inte blogga för att tangenterna är så klumpiga... Höjden av lathet. Men jag får skylla mig själv som spiller té på dem. Och jag orkar inte gå hela vägen upp för trappan och tillbaka igen bara för att hämta min dator. Jag borde egentligen göra det, nu när jag har en egen dator, använda den som principsak liksom.

I morgon är det gröt!! och det där kaffet som jag alltid tar 2 (nej två ska det vara) skedar för mycket av så det smakar kaffesump. Men det behövs. Kaffe är viktigt för själens välbefinnande.

Jag ska nog skaffa en jätteödla som heter Fredrik. Men nu är det CSI.

Cynism i sin renaste form

Ibland får jag konstiga impulser. Just nu känner jag för att ställa mig på ett ben på stolen och sträcka på mig. Det finns antagligen bättre sätt att sträcka på sig. Det är som att jag får impulser att hjula hela tiden, och jag kan inte ens hjula. Eller att jag blir sugen på champinjoner fast jag inte ens tycker om det.
Jag är konstig helt enkelt.
På bussen hem fick jag för mig att killen framför där jag satt var en mutant, men det var han nog inte.
Jag borde skaffa en hobby.

Det är nåt fel på mitt ansikte! Jämt när jag ska sova på bussen och jag inte orkar röra på mig, så ska det kännas som om nåt kryper på nervtrådar eller nåt i ansiktet så jag måste lyfta på armen och peta mig i ansiktet. Vilket typiskt i-landsproblem egentligen.
Jag kanske har skabb i ansiktet. Ansiktsskabb. Skabbansiktet Sofie. HAH!

Det måste vara jobbigt att bo i USA. Jag tycker det är jobbigt att ens titta på USA. Där är de bara feta och allt är bara problem. De ringer polisen för en tårtas skull. En tårta.

Om man säger Aspberger på engelska låter det som 'Ass burger'! HAHA
Jag är så bra på att vara politiskt korrekt ser jag. *Ironi*

Jag låter så cynisk! Jag kommer bli cynisk och negativ när jag blir gammal, sitta i en rullstol och muttra över livets hemskheter istället för att skutta runt på ängen och baka bullar och äta dem och spela bridge eller vafan det nu är gamlingar gör.

Oj... jag har bara skrivit fyra inlägg sen jag jobbade.. Jag borde uppdatera lite oftare.
Hur kul det än var att jobba på en brandstation så är det psykiskt påfrestande nu att gå förbi där, ibland sitter de ute och då ser de varenda människa som går förbi, och eftersom jag är socialt missanpassad, så måste jag gå förbi och försöka låta bli att råstirra för att se om de säger hej eller nåt. För det skulle jag aldrig göra först, hemska tanke, säga hej till folk hursomhelst. I alla fall så är det jobbigt att gå förbi där. Min framfart i Östhammar är numera begränsad.

OK, nåt kul måste jag ju kunna klämma in i det här inlägget.
Jag ser Jesus när jag blinkar. Det är sant, jag håller inte på få nåt mentalt sammanbrott, det är nån sån där "klurig bild" som man ska kolla på i 40 sekunder, sen när man tittar på ett vitt papper ser man jesus. Ashäftigt ju!
http://www.jesper.nu/bilder/illusion/

Ja, jag lyckades inte vara rolig i det här inlägget, bara cynisk. Bättre lycka nästa gång.
Lars Leijonborg gillar läxor... Humph..


Sär skrivning

Jag brukar särskriva ganska många ord som inte ska vara särskrivna har jag märkt i mina tidigare inlägg.

Jag är med på världens fulaste bild på min skolas hemsida... Jag ser ut som ett blekt analhål, eller en personifierad grimas.

Det var diagnos på spanskan idag. Jag ska nog starta ett radioprogram, jag ska kalla det "IG direkt". Första ämnet ska handla om hur dåligt det kan gå på diagnoser. Om jag inte ens kan spanska, hur fan ska jag klara av tyskan?? Det får bli andra ämnet i 'IG Direkt'

Det är en likadan skrivare här som vi har hemma... På Akademiska alltså, de har dåliga tangentbord, men likadana skrivare. Man känner sig som hemma. Jag börjar tillochmed hitta i labyrintkorridorerna!

Nej, nu ska jag ta och försöka sno lite plåster eller nåt kul.