Hej Sims!

Nu ska jag spela Sims.

Hugg Haj!

Bör göras omedelbart.

Lista på saker jag borde göra:

1. Skaffa glasögon.
2. Skaffa hörapparat.
3. Gå på en anger-management kurs.
4. Åka till sjukhuset och undersöka om jag har någon av alla de livshotande sjukdomar jag inbillar mig att jag har.
5. Sluta äta godis / minska godis intaget.
6. Börja motionera.
7. Leta efter en försenad bok som jag har tappat bort, samt lämna den till biblioteket.
8. Börja på Lagerkvist arbetet som ska vara klart nu.
9. Lära mig matte.
10. Sluta oroa mig så in i hlvt för allt.
11. Plugga på elektrokemi provet.
12. Lämna en satans ledighetsansökan.

Och en massa andra saker.

It was in april 1981.

Hugg Haj!


Lycka i skidkläder

Jag är mystisk. Varje gång jag går in på parfym avdelningen på Åhléns får jag antingen ont i halsen eller huvudet. Nu är det halsen. Och kom inte och påstå att jag är allergisk eller något.
Mystiskt.
En annan mystisk sak är att jag lyckas med att lukta som någon parfym som jag inte har. Det luktar ju ganska gott iofs, men mystiskt. (Alltså inte parfymen då, utan situationen) 

Det är lite problematiskt att skriva då jag har på mig min nyinköpta skidjacka (!)
Jag går in där på Stadium och blir direkt nedstämd då jag bara ser jackor för 4000 eller nåt sånt, min budget låg under 1000 kr. Men efter en tid där inne på affären med mina trofasta medshoppare specialiserat inom skidkläder (snarare en timme och 45 minuter) och två provhytter fulla med jackor, termobyxor, skidbyxor (vad heter det egentligen?) och diverse andra saker, så hittar jag äntligen en svart-vit jacka för 600 kr. Min lycka var gjord, samt min skidresa till Kungsberget med skolan och Åre (fem dagar är bättre än ingenting).

Nu är pengarna slut, men det gör inte mig något. För tillfället i alla fall.

Jag ska nu.. Göra vad? Jag vet inte, ta av mig termo/skid/täck byxorna kanske.

Hugg Haj!

Jag skymtar golvet

Jag har en pop-up blockare! Varför har jag inte tänkt på det förut? Jo, för att jag trodde naivt att det som jag hade innan, Google blockaren, skulle ändra sig och faktisk börja blocka saker. Men nej. Och jag började tröttna på 5 pop-up rutor i minuten...

Jag har städat mitt rum! Jag har städat mitt rum. Quite an accomplishment.
Jag har tagit bort alla grejer från golvet så man faktiskt ser golvet! Jag hade glömt hur det såg ut. Det såg inte så speciellt ut.
Jag behöver fortfarande dammsuga, men det tar vi sen ; P

Jag har blivit dator beroende igen, förut kunde jag gå veckor utan att sitta framför datorn. Nu är det nästan det enda jag gör, när jag inte gör andra saker.
Ok jag är inte dator beroende, men när jag inte har något att göra, vilket är ofta, då sätter jag mig framför datorn.

Hehehe... Jag kanske ska göra rabarberpaj idag... Det finns ett jättegott recept när man hyvlar margarin över en blandning av mjöl och socker ovanpå rabarberna. Det ska jag nog göra...

Hugg Haj! Och ät rabarberpaj.

En bra dålig dag

Idag har jag försovit mig och glömt gympakläder. Inte en bra dag.
Iofs fick jag MVG på engelskaprovet, och slutade tidigare. En bra dag.
Jag försov mig i en och en halv timme men jag kom bara 15 minuter försent ; ) Det roliga var att jag vaknade av att Börje (styvpappa) sa något med ordet "försovning". Då letade jag febrilt efter min mobil som jag använder som alarm, den låg i sängen så jag måste ha vaknat när jag skulle, men somnat om. Det kommer jag inte ihåg alls.

Nu är det sportlov, och nej jag tänker inte sluta tjata om det :P Sköööönt.

Jag har åkt ny gul buss tre gånger på raken nu. Jag hatar att sitta i bussar, mina lår blir som valar, det känns som om alla sitter och tittar på mina gigantiska lår. Precis som om de inte skulle ha något bättre för sig.

Jag vill äta något men det finns inget gott att äta. Jag ska kolla ändå.
Det fanns hårdmackor med skinka. Det får duga.

Vi hade prov i samhällsekonomi idag, det gick ovanligt bra. Kanske för att jag fattar hela grejen. Samhällsekonomi är som matte när man fattar det, som ett pussel där man lägger sista biten. Därför tycker jag om det. samhällsekonomi, inte pussel. Pussel är frustrerande.

Efter sportlovet ska vi börja med Geografi. Jag är så dålig på det så att det är kul.
I 7an skulle vi ha en redovisning i geografi, man kunde välja mellan att göra en karta eller ett diagram, det säger ju sig självt vilket som är bäst. Så vi försökte med kartan, det gick inte och vi tog ett diagram istället. "vi" är alltså jag och Sanne. Sen skulle vi redovisa då. Vi hade inte gjort så mycket och den hela stora grejen som inte vi fattade var att alla skulle komma fram till samma sak.
Det gick ju inte vidare bra det.. Vi kunde inte svara på frågorna heller.
Jag förväntar mig alltså inte att det kommer gå så bra för mig.

Nu ska jag läsa fanfiction.
Om zombier.
Som jag är rädd för även fast de inte finns.
Det kallas självplågeri.

Hugg Haj!


Allsång i duschen

Nu är jag alltså här igen, samma gamla visa med Lagerkvist och svenska lektion... Det är dock lättare nu att jobba med Lagerkvist, nu har vi lite struktur i arbetet. Nu ska jag göra resten av mitt arbete hemma.
Jag inser att ordet "dock" låter väldigt gammaldags, men det är så lätt att använda. Ett ord på fyra bokstäver...

Snart är det kör också, Jag kan ju verkligen sjunga. Speciellt nu när jag är förkyld också.
Det enda jag är bra på är allsång i duschen, om ens det ;P

Det snöar och ser kallt ut, och jag har inte den minsta lust att åka hem, inte nu när jag sitter vid det här trevliga elementet. Det är alltid så himla varmt här.
Men nu är jag redo för sommaren, första sommarkläderna kommer nästa onsdag tillochmed. Jag är så trött på snön och kylan.

Nästa vecka är det underbart sportlov. Imorgon slutar vi tidigare ; )

Hugg Haj!

Tankar från tredje våningen (eller är det fjärde?)

Ursäkta Pär Lagerkvist, men jag tycker inte om dig särskilt mycket just nu. Nu måste jag sitta här i ett sketet grupparbete och ha en hel lektion på 60 minuter för att du var tvungen att bestämma dig för att skriva ditt namn ljudenligt. Ok, du har fått nobelpris och lyckats med att blanda skönlitteratur med filosofi (eller vad det var). Men varför måste jag sitta och föra vidare det till en klass som inte kunde vara mindre intresserad av det?
Ok vi är fyra stycken, men det går ändå åt skogen för att ingen har brytt sig tillräckligt för att göra en film om dig som vi kan slösa hela lektionen på att visa. Tänk så lätt det skulle kunna vara...

Sådär, nu har jag alltså gjort mitt första intryck i bloggvärlden och kommer för all framtid att ses som den pessimistiska tjejen som inte har vett nog att uppskatta svensk litteratur och allt vad det innebär.
Jag hoppas att Pär Lagerkvist inte tar åt sig av mitt ogillande, men det är säkert inte personligt. Han kanske var trevlig.

Nu har jag alltså svenska lektion, och låtsas vara väldigt upptagen. Det är inte så att jag inte är intresserad av skolan och skiter i lekjtioner och sånt, just nu är jag så trött på det här högpresterande överkurs arbetet, så jag skaffade en blogg istället.

Snart är det iallafall lov, och då ska jag sova. Och räkna matte. Jag ska vara i Horndal, ett ställe som teoretiskt sett skulle kunna ha en benämning som "sommarstuga". Det funkar inte i praktiken dock. Vi är där på vintern också. Jag började med att hata stället, det var så tråkigt att vara där. Nu är det skönt, det finns tre kanaler på tv, ingen telefon eller stereo, och det är skönt. Man kan verkligen slappna av där.
Nu kom jag från ämnet, jag ska iallafall dit i helgen. Jag längtar.

Men nu ska jag kanske ta och vara upptagen på riktigt, det här var kul.
(Nu måste jag komma på en bra avslutningsgrej som jag är dömd att använda för all framtid.)
Jag tror att "hugg haj" blir bra.

Hugg Haj!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!