Ofokuserat rakt av

Jag är helt ofokuserad, jag fattar inte vad det är med mig egentligen. Det känns som om jag har abstinens eller nåt.. Som om jag var beroende av nåt.. vad heter det? Jag vet inte.
Jag sitter och vad heter det? vajar? nej.. typ rör på foten sådär stressat, men jag har inget att vara stressad över egentligen. Det känns som om jag ska göra nåt, men inget.. jag ska inte göra nåt, jag hittar inte direkt nåt som jag vill göra heller, som om man typ bläddrar förbi saker när man letar efter det man vill ha men man hittar det inte, jag tänker inte ens på vad jag gör.. rastlös kanske det heter, fast egentligen inte, eller jo jag vet inte.
Jag skulle skriva, nej kolla på bloggen och så gick jag till startsidan och tillslut hamnade jag på nån sida.. facebox eller vad det är, mne nu skriver jag iaf nånting, jag brukar vara seg på det-
Jag borde stänga av datorn och göra nåt, men jag kan inte stänga av datorn för det finns inget annat att göra, jag pallar inte att kolla på tv, och jag måste duscha men då kommer jag bara gå och lägga mig sen och så kommer jag inte kunna sova, så kommer jag kolla på en dålig film och sen stänger jag av och går upp och sätter mig vid datorn iaf, så jag kan lika gärna sitta här och känna att jag väntar på att nåt ska hända. Jag vet inte ens vad jag pratar om egentligen men det har jag nog redan sagt.
Nu är det lite blåsigt ute, men det stormar inte, det kanske är därför som nånting...lugn före stormen, men jag är inte direkt lugn, det är inte så att jag är orolig eller nåt, jag är bara allmänt konstig.
Det känns bra att skriva det här, för då har jag nåt att göra och då beöver jag inte tänka på vad det är jag ska göra eller vad det känns som jag ska göra för att jag skriver det och nu har jag helt tappat poängen.

Jag kanske ska städa i mitt rum eller nåt, synd att min syrra har gått och lagt sig, annars kunde jag ha dammsugig också, det behövs ganska rejält. Jag kanske ska dricka té eller nåt för visst är té lugnande? Jag borde läsa igenom det här men jag kommer inte kunna det för att jag totalt har tappat koncentrationsförmågan så jag kan inte.
jag fick inte pengar idag heller, de kommer antagligen 3, det är väl en tisdag? det är ganska lugnt iofs, eftersom jag behöver dem på onsdag och så ska jag förmodligen shoppa på torsdag? Tur att jag ska åka till cornelia imorgon ganska tidigt för då kan jag gå upp och stressa så jag slipper koppla av, det blir nog bättre att stressa nu känns det som.
Det här inlägget, jag vet inte varför jag kallar det för inlägg men jag vet inte vad det heter annars, låter som nån som har aspergers syndrom eller nåt, men det har jag inte jag lovar, läs nåt normalt inlägg så visar det hur jag är i normala fall.

(Detta är en parentes)

Jag är hungrig. Så är det bara. Tjaaa

Jag har kladdkaka i väskan, den ligger i en påse, men jag vet inte vad jag ska göra av den... Den får ligga kvar där tills vidare. Det luktar gott i skåpet iaf. Och i väskan. Och min webcam funkar inte.

Nu ska det ju komma en sån där storm hit, till typ där jag bor bland annat. Men.. jag tycker det verkar rätt lugnt, det blåser ju inte alls. Men det kanske kommer sen, det ska iaf vara blåsigt när jag ska till skolan, vad kul om bussen skulle välta!

Jag har tänkt på såna där skolkort som man tar, egentligen är ju ingen nöjd med dem, och det är bara för att de gör en så ful.
"Le lite stelt tack, nej dra ner hakan litegrann så du får dubbelhaka.. Såja. Nej men ta bort håret från ansiktet, visst vill du väl visa alla dina fula ansiktsdrag? Ja men jättebra! Och visar vi överbettet, och däär satt den! Tack så mycket nästa."
Det skulle vara roligare om man fick posa lite, typ se lite naturlig ut? Inte så att man kanske ska dansa omkring och släppa ut vilddjuret i sig eller nåt, men lite mer naturligt iaf.
Det är väl bara för att farmor ska få nåt anständigt att ha på väggen som man ska se så stel ut.

Jag är inte bra på att blogga längre, det blir så stelt... Jag måste posa.

Nu tycker jag seriöst att bilddagboken måste funka, Gustaf behöver lägga upp sina egobilder och jag måste kolla på dem. Det borde vara olagligt att (jag vill ha kaffe) typ pausa, eller vad de gör, en sån sida.
Jag vill ha kaffe. Jag vill åla till Åre. (jag vet att det står 'åla' och jag menar 'åka' men det sög för kul ut för att ändra (och nu vet jag att det står 'sög' och jag menar 'såg' alltså inte att man sågar nåt, men när man ser nåt. Men det såg så kul ut, så jag ville inte ändra.)) Det där var nog den längsta parentesen jag nånsin gjort och nu har jag tappat kollen totalt på vad det är jag egentligen pratar om, men whuteevaa.

Ja, men om man skulle ta och dricka lite kaffe då...

Now where is my car?

Jag är ju lyckad... Som igår t.ex. jag sitter vid datorn, inne på msn och allt är trevligt och jag pratar på. Sen mitt i alltihopa vaknar jag och klockan är 3 på morgonen. Jag somnade. Somnade. Vem somnar seriöst vid datorn?


Jag ska i alla fall vara emo i morgon

Bliiing Bliiiing!

Emo är ett bra ord. Det har jag snott från Gustaf. Ett såndäradjektiv va? Imorrn ska jag vara emo.
Mne jag kommer inte lyckas, för det spelar ingen roll hur jävla arg jag är en dag, som eller vad som helst, det är alltid nån som ska komma och vara rolig så att man blir glad! Sluta muntra upp mig! Jag vill bara ha en enda jävla dag då jag är EMO! Ska det vara så jävla svårt!

Sen hattar jag de där jävla förståsigpåare som (-hattar??*hatar) skriver in insändare om politik! Ni kan ingenting och ni är patetiska! Tyst!

Fan, jag hade ju jättemycket att klaga på! Nu börjar jag emoa av mig lite... Jag har förfan ingen disciplin.

- Ja, såhär i efterhand kan jag nu konstatera att det var ett bra tag sen jag använde mig av ett sånt här omoget sätt att ventilera på. Men ibland behövs det.

Jag hittade bilder från 6ans avslutning, jag ser ut som en alkis. Trevligt.

Den här dagen är fel. Det är fel dag att existera på. En sådär dag där allt handlar om att ogilla så mycket som möjligt och att bli så ogillad som möjligt.

Det här inlägget har ingen somhelst logik i sig! det handlar mest om att skriva allt jag tänker på i fel ordning.

Jag blir så kreativ när jag är negativt upprymd. Det är det! jag är negativt upprymd!! Jag borde äta en hårdmacka med ost. Sån perfekt konsistens.

Jag vill prata fjärrsamtal i en liten apparat. Telefonera, telefonera, telefonera hela tiden.

Jag ska iaf vara emo imorrn. Ingen kan stoppa mig!


Den lilla glödlampan har slocknat

Nu sitter jag här... I väntan på att tvättfan ska bli klar så att jag kan vara omiljövänlig och stoppa det i torkskåpet så jag iaf kan ha fuktiga kläder imorrn ist för dyngblöta eller skitiga.
Å andra sidan funderar jag på att ha en kjol. Jag ska nog ha det. Annars har jag pyjamasbyxor.

Förutom att jag har tvättat, har jag helt omotiverat möblerat om i mitt rum. Jag tar verkligen till drastiska åtgärder för att slippa plugga...
Oh yeah, prov imorgon, uh huh, där satt den. Har jag pluggat? njaaaaaaa... Har jag pluggat bra? Oh no... Knappt alls. Fast det brukar jag väl aldrig göra iaf, det brukar gå bra ändå. "Jag lär mig på lektionerna!!! XD"
Anyway så har jag möblerat om då. Det blev vackert, jag tog till och med bilder. 

Idag har varit den värsta dan på tröttskalan, jag var tvungen att lägga mig ner på golvet för att jag var så trött(sofforna var upptagna), och kaffemaskinen har jag praktiskt taget våldtagit i ren desperation efter uppiggning, jag skulle lätt känna mig utnyttjad om jag vore kaffemaskin.
Jag kommer vara hjärndöd resten av veckan.

Det kanske är svårt att koppla ihop att möblera om ett rum med trötthet som skulle klassas som en 10a på richterskalan, men efter allt kaffe har man sina små adrenalinkickar. Jag ville som sagt undvika det där med att plugga. Eller ville och ville...

Nu är tvättfan klar, jag hade inget sköljmedel med lika glad var jag för det för nu är... Ja vaddå? Katten är inne. Det duger.
Vad pratar jag om egentligen? Jag ska hänga tvätt nu och sen sova in lite vett i skallen.

*Nån trevlig avslutningsfras*

Radiostyrt flygande

Fisk på kanyl! Den nya maträtten. Med potatis och sås till och outspätt koffein till efterrätt.

Nu har vi bokat en stuga i Åre! :D:D:D Och det var jag som hittade den ;)
www.gulavillan.net
(Om jag hade hängslen på mig skulle jag stoppa in tummarna under de där remmarna eller vad det är och dra ut dem och se stolt ut)
Men det är trevligt iaf... Då ska vi åka på sportlovet v.8. Nedräkningen börjar nu. 20 veckor kvar.

Jag måste klippa håret och jag hatar det fortfarande. Jag kanske ska klippa det kortare och tunnare? hmm.. Göm alla saxar annars kommer jag göra nåt drastiskt, som med "luggen"... Den kan jag iofs gömma som tur är.

Nu var jag tvungen att förflytta mig för att Hey Baberiba började.
Det känns lite småtöntigt, för farsan sitter också här med sin dator, och så kommer jag med min, och så sitter vi här och har värsta LANkväll.
Det är som när morsan ringer till Börje från övervåningen för att hon inte orkar hämta vatten eller nåt :P


Ja just det... Jag ska ju trycka på publicera också... Nu måste jag kopiera det för att lägga in texten en gång till eftersom att den kommer försvinna om jag publicerar nu eftersom jag glömde det..
Anyway...



You have no home, you lost your throne, where has it gone?
Well it could all come back
But you're being led by the walking dead
You stumble and you cracked the ground
You're pinned down...

tempus

Jag vet inte vad jag ska skriva...
Hejsvejs står det på tangentbordet. Ja, hejsvejs på dig med din jävel.
Nej jag skojar bara.

Jag har ätit fiskvadheterdet?panetter och potatis. Gud vad underbart.

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår... :( det är nåt slags mellanting som gör att jag antingen måste platta eller locka det för att det ska bli en frisyr. Det är nåt slags fel på det, jag måste nog börja opm från början, bara raka av det och växa ut nytt.
Och min tröja är för stor, den bara hänger och är oformlig :(
Nu börjar jag komma igång här, heheheh, jag är bäst på att klaga.

Märks det att jag inte direkt har nåt att prata om eller?