Toapapper med stolthet

Två tjejer ~20 står och packar sina varor. Den ena tjejen har bara köpt toalettpapper och en filmjölk.
Tjej 1: Åh nej, jag glömde köpa en kasse!
Tjej 2: Men du har ju bara två varor, du kan ju bära dem...Det är inte långt hem juu?!
Tjej 1: Aa, men asså jag måste köpa en kasse, jag tycker det är pinsamt att gå med ett paket toalettpapper så här offentligt!
Tjej 2: Aa, asså jag håller med, det är ju jättepinsamt!! Köp en kasse, man vet ju aldrig vem man kan träffa på...

Tjuvlyssnat


Alltså, vad är grejen med att tycka att det är pinsamt att gå hem med toapapper? Varför har det blivit ett så hett ämne just nu? Visst, jag förstår principen med att det skulle vara pinsamt men.. vafan kom igen, nu ska jag gå och köpa största paketet toapapper som finns, och bära hem det. Med stolthet.

Var i utvecklingen gick det fel?

Nu har jag sett filmen jag pratade om, Wrong Turn 2. Eller jag såg ungefär en halvtimme av den kanske. Det var hemskt, jag är besviken sårad och upprörd, och det är nästan så att jag ger dagens (eller kanske veckans? För att vara lite wild and crazy) tistel, till vem som nu kom på den hemska idén!

Nu när jag är färdig med att konstatera att jag kan komma att behöva terapi från den här filmen så kan jag ju tala om varför den är dålig.

Den var inte ett dugg lik den förra filmen, det enda som var likt var utseendet på en skådespelerska som jag med 100 % övertygelse trodde var Eliza Dushku som var med i första filmen, men INTE det inte! Det är nästan bra, med tanke på hur dålig hon var.

Hela filmen verkar bara vara en stor ursäkt för att just hon ska få visa brösten. Och det är tråkigt! För jag är inte en moralkärring i vanliga fall, vill folk visa kroppsdelar, kör på, jag behöver inte titta om det är så, men jag hade faktiskt förväntningar på den här filmen. Första delen av Wrong Turn satt ju jag och Cornelia och hypade i flera år, vi planerade liksom att åka ut i skogen och jaga mutanter för den sakens skull!
 
Och till råga på det hela så finns det ingen mjölk hemma. Jag kan inte dricka kaffe. Jag tror jag måste hänga mig.


Did I hear someone say jetlag??

Jag är så trött så jag blir vindögd.. Det känns som det iaf, och då har jag till och med sovit i fyra timmar på eftermiddagen!  Och jag har fortfarande lock för örat, ibland gör det ont också, det är ju kul!

Nu har jag en film som jag har köpt, men den funkar ju inte på min dvd¨som uppenbarligen inte är regionsfri, jag vågar iofs inte titta på den ensam iaf haha, wrong turn 2, jag älskade ettan.

Och jag har fortfarande inte lagt upp bilder på New York! Men eftersom jag vill photoshoppa alla innan så lär det ta lite tid.. Jag vill ju åka tillbaka nu!

Jag är för trött för att tänka ordentligt haha.