Det enda som fattas är ljummet vatten

Jag sitter och betraktar min middag. En stelnad brödklump som man faktiskt helt seriöst måste komma på en strategi för att äta.
Fundera ut anfallsvinklar och sådär.

Underifrån visar sig vara en genomtänkt idé.

--------------------------------

update

Ny lösning: Yoghurt i glas?


Lactoperoxidase, nån?

Jag har haft dött hav i ansiktet. Jag vet inte om det hjälpte, men jag tycker att jag anar en viss förfräschning. Jag kanske bara inbillar mig. Det kanske är innehållsförteckningen som gör det, med stora ord som "Methylparaben". Det låter proffessionellt och jag kan inte låta bli att nicka instämmande när jag läser. Fast jag fattar inte mer än att det är vatten, alkohol och parfym i.

Men vem säger nej till lite Fucus Vesiculosus mot porerna?

Det låter ju bra i alla fall. Och det räcker för en mainstream-konsument som jag.

Då sitter jag här då, hemma, ensam; det ständigt återkommande temat. Kaffet som jag pratade om tidigare har blivit äckligt, sådär surt liksom. Men jag dricker det ändå.
Jag vill inte göra en slags idyll av fredagkvällen, det är bara skit på tv och filmen som jag laddade ner var ju på franska.
Jag kan säga "jag är en hora" på franska.
Tror jag i alla fall.

Summerglow: Ja, hyn glowar lite, fast kanske mer glänser. Lite som en glaserad kalkon nu när jag tänker på det. Fast de är ju iofs också bruna.. Ja, det är väl individuellt vad man vill uppnå i dagens samhälle!

Bananer är fina djur.
Svan Banan

Nu blir det ris

det är värt det

Idag kom jag hem tidigt och undrade vad i helvete jag gjorde hemma tidigt. Sen drack jag kaffe (ur glas, det är lite trendigare än en kopp) och läste Alex Schulmans blogg och tänkte "det är värt det".