Så var det minsann inte på den gamla goda tiden!

Fjortisar är så gammalt att det nästan är töntigt att prata om dem, men de fortsätter irritera, även fast alla hatar dem!

Problemet med dem är att de är så förutsägbara. Säg att du åker buss, så stannar den för att släppa på folk, så ser du genom fönstret en enorm jacka med en ful luva som ser ut som den har en hel isbjörn runt omkring den, den fula luvan alltså, med pälsen.
Så är det oftast två stycken. De går på, och när de gör det bara VET man att de kommer sätta sig nära dig och se helt uppblåsta ut och sätter händerna för munne och spärrar upp ögonen och börjar asgarva för att STEEEEFAN eller vem fan som helst satt ju på bussen! ha haa ha. Och då var det ju himla roligt att den ena råkade hosta lite när de gick förbi!
Och så sitter de och "skvallrar" om vad STEEEEFAN har gjort och så ska de göra den där uppblåstgrejen och spärra upp ögonen och se ut som kolikfall och börja asgarva på det där irriterande sättet som gör en tillfälligt döv rakt igenom iPoden. Och om du oturligt nog inte råkar bli döv kommer du få råka ut för att höra de bli alldeles upphetsade för att STEEEEFAN kanske hörde :O:O OMG!! AAHAHAHAHAH

Och så ska de självklart sitta helt åt helvete, ungefär som de skulle utöva avancerad yoga på bussen, ena benet där och ryggen dit och armen där och du vet hela grejen, för det är ju en sååå skön ställning att sitta, bara för att man själv är gammal och får ont i knäna av att sitta med benen i kors i tio minuter..
Sen går antingen STEEEFAN eller fjortisarna av och då ska det vara en himla stor grej för de måste ju se om det verkligen var STEEEFAN eller inte, och så ska de luta sig överdrivet mot fönstret för att se och sen uppblåstkolikanfall för att han kanske SÅG!! OMG!
Eller om de går av ska de stå upp jäättelänge innan bussen stannar och få uppblåstkolikanfall för att de nästan ramlar hela tiden och de har ju så DÅLIG BALANS!!

Sen slipper man dem. Och bussresan är iaf förstörd.

Jag vet, jag är en tant.
Och jag vet att jag också har  en jacka med enorm hårkrage, inte luva dock.
OCH jag kanske skrattar lite högt ibland, men.. jag skrattar åt bra saker.

Kommentarer
Postat av: sanne

Men Sofie, du har ju rätt. Jävligt rätt.
Man kan skratta åt grejer, man behöver inte överdriva ;)

2007-02-18 @ 16:35:36
Postat av: Emely

uh.. den bussen hem till pappa är speciellt drabbad av dessa dryga småflickor

2007-02-20 @ 09:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback