Kunderna

   Kunder är en märklig art, de är som från en annan planet, där grav kommunikationsbrist genomsyrar vardagen. Dessa kommunikationssvårigheter kommer fram i ljuset när Kunderna kommer för att handla Förnödenheter. Dessa Förnödenheter består ofta av varor med nedsatt pris på grund av kort datum. Kunderna tror att de är väldigt smarta när de handlar kort datumvaror, eller så äter de bara väldigt mycket under en dag.
   Aggressionstendenserna hos Kunder blir också väldigt påtagliga när det kommer till misstag rörande Förnödenheterna, prisskillnader i enstaka kronor (i vissa fall ören) framkallar okontrollerbara ansiktsryckningar som placerar sig i väldigt frånstötande ansiktsuttryck vilket lämnar en känsla hos mottagaren att "vilja slå in pannbenet på Kunden". Det är allmänt vedertaget att arten Kunderna lider av svår perfektionism blandat med narcissism, detta är dock inte vetenskapligt bevisat.
   Kunderna lider också av dålig syn, detta på grund av att de anpassat sig till förhållandena på sin planet, förhållanden som innebär att "eget ansvar" inte går att översätta. Kunderna ser knappt fem meter framför sig och måste därför fråga om vägbeskrivning till Förnödenheterna som står uppskrivna på sin lista.
   Kunderna är av en lika onödigt art som spindlar, och blir förhoppningsvis inom snar framtid utrotade.


(Enbart ironi ligger till grund för stavningen av "Kunderna" och "Förnödenheter")


Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: nepp tror jag inte ? :P

Postat av: Amanda

"dålig syn", kan medela tt synen bland dessa arter, så kallade kunder ändras beroende på tidpunkt på dygnet! Innan kl 21 sr dom dåligt, förstår inget och livet känns allmänt jobbigt. När kl slår 21 då faller alla bitarn på plats! Kassa 9 är ändast för shopexpresskunder! Tråkigt bara att kassa 9 då blir för alla.

2008-08-23 @ 00:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback